Starvie Comet

Starvie Comet

Här kommer Starvies Comet padelracket i en en riktigt välutvecklad design! Du kan vara säker på att kvaliteten är under kontroll med Starvie.

Rund Starvie Padelracket Comet – Hög flexibilitet och bra känsla!

Racketen är tillverkad med den ytterst populära 24K Carbon i kärnan, vilket ger dig mycket flexibilitet i racketens kärna och generellt en bättre känsla. Sammantaget ger denna racket dig en bolloutput och du kommer alltså kunna vara mer stabil i dina slag!

Racketen har en rund form, som är mångsidig att spela med. Det betyder att den är enkel att spela med och du får ett stort sweetspot som är placerat i mitten av racketen.

Du får en mjuk gummi, V28 Density, som ger dig en bra bounce i de vanliga slagen. Du kommer känna att du får mer kontroll och det kommer generellt förbättra dina grundslag.

Racketen passar bäst för den mer avancerade spelaren, som vill spela kontrollerat och uppleva en ny dimension av komfort och kvalitet.


En padelracket av kvalitetsmaterial – Perfekt för den passionerade padelspelaren!

Så letar du efter en ny padelracket och är du erfaren eller tävlingsspelare, som gärna vill spela kontrollerat? Då är denna padelracket från Starvie perfekt för dig. Dessutom får du absolut högsta kvalitet!

OBS! Du får även med en fodralpåse från Starvie!

Läs mer om Starvie Comet

Starvie Comet

Padel racket

Hitta Starvie Comet även hos:






Rulla till toppen