Babolat Air Viper 2023 Package Deal

Babolat Air Viper 2023 Package Deal

Allround padelpaket, som innehåller ett Air Viper padelrack, 3 rör bollar, 4on-grepp och spray! Perfekt för spelaren som inte kompromissar med utrustningen!
Allroundpaketet – Babolat Air Viper 2023 Package Deal
Är du spelaren som inte kompromissar med utrustningen? Det här är paketet du måste ha! Det innehåller ett Babolat Air Viper 2023 padelracket, 3 rör padelbollar, en 3-pack 4on Overgrip och 4on TotalGrip Spray.

Air Viper är det mest mångsidiga padelracket från Babolats toppserie. Det kännetecknas av dess lätthet, hastighet, manövrerbarhet och dynamiska prestanda. Det har en kombination av hybridform, en mellan balanspunkt och en låg vikt på 355 gram. Dessutom har det en 16K Carbon yta med en 3D Spin+ struktur, en X EVA flerlagskärna, ett längre grepp och mycket mer!

De medföljande Court Padel X3 padelbollarna i paketet är utmärkta bollar. De har den perfekta kombinationen av hastighet och hållbarhet och används också som den officiella turneringsbollen för APT-touren.

TotalGrip Spray är tillbehöret för ditt padelracket som du inte får missa. Du sprutar det på ditt grepp för att få en extra klibbig känsla för ett bättre grepp – det är särskilt idealiskt för spelaren med svettiga handflator.

Slutligen är Premium Comfort Overgrip en förpackning utmärkta padelgrepp med den perfekta kombinationen av komfort och ’tackiness”!
Perfekt för spelaren som inte kompromissar med utrustningen – köp paketet idag!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Air Viper 2023 Package Deal

Babolat Air Viper 2023 Package Deal

Paketerbjudanden

Hitta Babolat Air Viper 2023 Package Deal även hos:






Rulla till toppen