Starvie Astrum Soft 2024

Starvie Astrum Soft 2024

Den suveräna Starvie Astrum är tillbaka i en 2024-version. Den är fullpackad med massor av kontroll, spelkomfort och ’touch’ – och är perfekt för den erfarna padelspelaren som vill ha massor av kontroll på padelbanan!
Kontroll, komfort och mycket mer – Starvie Astrum 2024
Vill du ha massor av kontroll på padelbanan? Då behöver du inte leta längre – Starvie Astrum 2024 är precis vad du letar efter! Med sin runda huvudform, mellan balanspunkt, tvålags yta, mjuk kärna och vikt mellan 355-365 gram får du massor av bollkontroll, spelkomfort och ’balloutput’. Dessutom är den fullpackad med högkvalitativa material och teknologier!
3K Carbon är materialet som används för den tvåskiktiga ytan. Effekten av att använda 3K Carbon i två lager är mer bollkontroll, bättre kraftöverföring och utmärkt hållbarhet.
Full Plane Effect är det unika ytmönstret som förbättrar känslan för bollen, spin-potentialen och ytan.
Soft 30 EVA är det lågdensitets EVA-material som används för kärnan. Denna kärna erbjuder utmärkt komfort, kontroll och ’balloutput’.
Five Sides Tech är tekniken som används för ramkonstruktionen. Detta har resulterat i en 5-sidig ramprofil som främjar en starkare ramstruktur, bättre aerodynamik och utmärkt prestanda i varje slag.
Star Balance är den unika och stjärnformade brygkonstruktionen som säkerställer optimal balans och stabilitet vid offensiva slag.
Noene Inside är det unika handtaget som är utvecklat i samarbete med NOENE®. Detta handtag minskar upp till 96% oönskade vibrationer.
Slutligen är detta padelrack handgjort på deras fabrik i Azuqueca de Henares, Spanien!
Upplev den suveräna kontrollen – köp detta padelrack idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Astrum Soft 2024

Starvie Astrum Soft 2024

Padel racket

Hitta Starvie Astrum Soft 2024 även hos:






Rulla till toppen