Head Speed Pro X

Head Speed Pro X

Härligt allround padelracket, riktat mot den erfarne padelspelaren som önskar mycket fart i sina slag!
Massor av fart – Head Speed Pro X
Är du den erfarne padelspelaren med en allround spelstil, men önskar lite mer fart i dina slag? Då behöver du inte leta längre! Head Speed Pro X har en kombination av en droppformad huvud, huvudtung balans (272 mm), vikt på 375 g (+/-10 g), en kraftkärna och en styv yta. Dessutom har Head inkorporerat de bästa materialen och teknologierna i detta padelracket!
12K Carbon är det styva och slitstarka kolmaterial som används på ytan. Denna styva yta genererar mycket fart i dina slag!
Power Foam är det högdensitetsmaterial som används för kärnan. Detta material har en blixtsnabb återhämtning och överlägsen kraftöverföring.
Auxetic är den banbrytande teknologi som Head har integrerat i ramkonstruktionen. Denna teknologi ger racket överlägsen respons, känsla och kraftöverföring vid slag.
Graphene Inside är teknologin där grafenfiber integreras i ramkonstruktionen, vilket förstärker ramen betydligt.
Tailored Frame är teknologin där rördelarna i racketen är individuellt konstruerade. Detta främjar racketens prestanda avsevärt!
Smart Bridge är den innovativa ’bron’, särskilt utvecklad för allround spelstil. Detta har resulterat i överlägsen prestanda både i det offensiva och defensiva spelet!
Optimized Sweetspot är teknologin som optimerar och utvidgar sweetspottet avsevärt.
Soft Butt Cap är den mjuka ’kåpan’ som är placerad i änden av greppet. Denna Soft Butt Cap främjar känslan och racketens ’touch’.
Slutligen har en Anti Shock Skin ramskyddare placerats längs ramkanten.
Ta banan med storm – köp detta padelracket idag!
OBS: Levereras utan skyddsfodral!

Läs mer om Head Speed Pro X

Head Speed Pro X

Padel racket

Hitta Head Speed Pro X även hos:






Rulla till toppen