Drop Shot Yukon Pro 1.0

Drop Shot Yukon Pro 1.0

En allround padelracket med extra kraft!

Kvalitetsmaterial, grymma tekniker och mycket mer – Drop Shot Yukon Pro 1.0

Denna padelracket vänder sig till den mer erfarna padelspelaren som letar efter en allround racket med extra kraft på padelbanan. Detta beror på dess droppformade blad, höga balanspunkt, mjuka kärna och dess vikt på 360-380 gram.

Utöver ovanstående har Drop Shot fyllt denna racket med kvalitetsmaterial och innovativa tekniker.

Twin Tubular System är tekniken bakom ramkonstruktionen. Denna teknik innebär att det finns två starka kol-rör, vilket resulterar i en slitstark racket med stabil ram.

Power Beam Heart är tekniken bakom den stabilisator som finns i ”bro-området”. Denna teknik främjar ramstabiliteten markant.

EVA Soft är det mjuka materialet som finns i kärnan. Denna EVA Soft kärna återhämtar sig snabbt och bidrar med utmärkt kraftöverföring vid slag.

Cubicarbon är materialet som finns i ytan. Detta är ett 24K kolmaterial som är behandlat med TeXtreme. Detta garanterar en slitstark och styv yta som främjar kraftöverföring och bollkänsla vid slag. Denna yta är belagd med ett 3D Face ytmönstret, vilket förbättrar spinpotentialen.

Smart Holes System är tekniken bakom racketens hålmönster. Denna distribution av hålen utvidgar sweetspottet och främjar kraftöverföring vid slag.

Core Shox och Cork Cushion Grip är de vibrationsdämpande teknikerna som gör denna racket mer bekväm att spela med.

Sist men inte minst finns ramskyddet Ergo Pro Protector längs toppen av ramen. Detta skyddar ramen mot slag och skråmor.

Tag padelbanan med storm – köp denna padelracket idag!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Drop Shot Yukon Pro 1.0

Drop Shot Yukon Pro 1.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Yukon Pro 1.0 även hos:






Rulla till toppen