Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto

Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto

Lyxig padelracket som är utvecklad i samarbete med stjärnspelaren Majo Sánches Alayeto!

Innovativa tekniker, lyxigt och mycket mer – Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto

Denna överlägsna Nox padelracket är utvecklat i samarbete med superstjärnan Majo Sánches Alayeto. Den har en kombination mellan en droppform, mellanbalans och en vikt på mellan 360-375 gram. Denna kombination ger en utmärkt balans och kraft! Dessutom har den noga utvalda detaljer – allt från val av material till tekniker.

Multilayered Black EVA är materialet som har använts i kärnan. Detta material består av flera lager Black EVA, som har olika densiteter. Detta resulterar i bra kraftöverföring och en snabb återhämtning.

Carbon 12K är det starka kol-material som har använts på ytan. Detta material är starkt, styvt och slitstarkt, vilket resulterar i en bra kraftöverföring och bollkänsla i varje slag.

Rough Surface er teknologien bag det innovative overflademønster. Dette overflademønster øger spinpotentialet markant!

Carbon Frame är tekniken bakom kol ramkonstruktionen. Detta kol-material gör ramen stark och slitstark, vilket höjer racketens prestanda på banan.

Dynamic Composit Structure är tekniken som minskar ’material-övergången’ från ram till yta. Detta uppnås genom som sträcker sig från ramen och fyra centimeter in i ytan, vilket minskar risken för att kol-fibrerna skärs och samtidigt stärker det ytan i de mest utsatta områdena.

Anti Vibration System är tekniken som minskar vibrationerna vid ’off-center’ slag.

SmartStrap är tekniken som gör det lätt att byta ut remmen. Detta är ett säkert och hygieniskt sätt att sätta din egen prägel på racketen.

Köp denna utmärkta padelracket idag – till ett fantastiskt pris!

OBS: Det levereras med termoisolerat fodral!

Läs mer om Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto

Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto

Padel racket

Hitta Nox MJ10 Luxury 2022 by Majo Sánches Alayeto även hos:






Rulla till toppen