Adidas Metalbone 3.1

Adidas Metalbone 3.1

Få den ultimata padelupplevelsen med Adidas Metalbone 3.1!

Absolut topp-padelracket från Adidas – Metalbone 3.1!

Denna padelracket vänder sig till den kräsna padelspelaren som vill ha något av det bästa och nyaste på marknaden.

Adidas Metalbone 3.1 är en topp-racket som vänder sig till den erfarna padelspelaren, som kommer kunna dra nytta av racketens tekniker och höga prestanda. Här får du en otroligt styv och hård racket som kan göra otroligt kraftfulla slag Racketen är diamantformad och har hög balans, vilket i sin tur bidrar till att göra detta till det ultimata power-racketen.

Adidas har tagit fram ett eget och unikt vikt- och balanssystem som gör att du kan ändra vikten på din racket så att du får precis den vikt och balans du föredrar.

Används i World Padel Tour av Ale Galan!

Adidas Metalbone 3.1 kommer med Octogonal Structure som är en teknik designad för att göra dina slag extra kraftfulla. Tekniken sitter i ramen samt i bron och den består av 8-sidiga rör som förstärker hela strukturen på racketen och det gör den otroligt stabil och styv.

Dessutom får du den nya Spin Blade Octogonal-tekniken från Adidas. En åttakantig ytstruktur som ger en strävhet och som gör det enkelt för dig att sätta spin på bollen.

Kärnan i denna racket består av Soft EVA Performance. Med denna lite mjukare kärna får du mer komfort när du spelar och du får även hög kvalitet på dina slag. Vi slag av låg hastighet ger denna kärna dig mycket kontroll.

Köper du denna racket slår du även ett slag för miljön. Adidas Metalbone 3.1 är en del av deras ” Green padel”-plan, där Adidas planterar om skog för varje såld padelracket.

Kommer i en svart adidas-påse med snören.

Färg: Svart/silver med röda detaljer

Läs mer om Adidas Metalbone 3.1

Adidas Metalbone 3.1

Padel racket

Hitta Adidas Metalbone 3.1 även hos:






Rulla till toppen