Bullpadel Vertex 03 Junior Girl

Bullpadel Vertex 03 Junior Girl

Denna padelracket vänder sig till dig som är en lite mer erfaren juniorspelare. Den är diamantformad och ger bra kraft utan att kompromissa med kontroll.

Diamantformat Power-racket

Racketen är till för juniorspelare som önskar mycket kraft. Den är nämligen diamantformad vilket ger extra fart i slaget. Men samtidigt gör det att den kan vara svårare att spela med och träffa bollen rent. Den har jämn balans vilket innebär att vikten ligger mitt i racketen, vilket ger både kraft och kontroll.

Racketens yta är gjord av glasfiber. Det är ett material som är elastiskt och bekvämt att spela med och som ger en bra känsla.

Racketens ram har CarbonTube teknik. Det innebär att den har ett inbyggt kolfiberrör som ger bättre stabilitet och hållbarhet.


Kärnan är gjord av EVAlastic. Det är ett elastiskt skum som är lite mjukare vilket är bra för juniorspelare.

Vikten av racketen är 335-345 g. Det är väldigt lätt vilket gör racket lättare att hantera. Detta ger en smula kontroll och känsla.

Denna racket vänder sig framför allt till den lite mer erfarna juniorspelaren

Ultralätt padelracket för juniorer – Glasfiber och Kolfiber

Allt som allt är detta en mycket bra padelracket till juniorspelare som önskar ett hållbart racket med extra fart i bra material. En racket som ger bra egenskaper och fin design.


Fodral medföljer.

Läs mer om Bullpadel Vertex 03 Junior Girl

Bullpadel Vertex 03 Junior Girl

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 03 Junior Girl även hos:






Rulla till toppen