Drop Shot Cristal 2.0

Drop Shot Cristal 2.0

En superb power padelracket som genererar mycket kraft!

Explosive power padelracket – Drop Shot Cristal 2.0

Denna padelracket har ett diamantformat huvud och en huvudtung power-racket . Dessutom har denna racket en stridsvikt mellan 340-360 gram, vilket gör denna padelracket super lättmanövrerad. Dessutom har denna padelracket vimlar med läckra material och tekniker:

Twin Tubular System är tekniken där ramen är uppbyggd av två kolrör. Denna ramkonstruktion ger racket en överlägsen hållbarhet och hållbarhet.

Carbon 3000 är 3K -kolet som används för fladdermusens yta. Detta material har en utmärkt balans mellan elasticitet och styvhet.

EVA Soft är det mjuka gummimaterialet som används för fladdermusens kärna. Detta mjuka gummimaterial har en bra ”rebound” -effekt och genererar mycket kraft utan att kompromissa med stötdämpning.

Cork Rebound Layer är tekniken där ett lager kork placeras mellan ytan och kärnan. Detta korklager ökar vibrationsdämpande effekten och förbättrar stötdämpningen avsevärt.

PA Protector är det extra skyddsskiktet som ligger högst upp på fladdermusens ram. Detta extra skydd skyddar ramen mot stötar och repor.

Smart Holes System är tekniken bakom det specialutvecklade hålmönstret som utökar godisgrytan och förbättrar manövrerbarheten.

Silicone Grip Channel är tekniken där silikon införlivas i grepplindan , vilket förbättrar den vibrationsdämpande effekten.

3D Face är tekniken bakom den strukturerade ytan som förbättrar snurrpotentialen och bollkänslan.

Dominera paddelbanan med denna power-racket – köp den idag till ett skarpt pris!

OBS: Denna padeltennis racket levereras med en fodral !

Färg Svart och metallblå med metalliska och kalkdetaljer!

Läs mer om Drop Shot Cristal 2.0

Drop Shot Cristal 2.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Cristal 2.0 även hos:






Rulla till toppen