Bullpadel Hack 03 Control 2022

Bullpadel Hack 03 Control 2022

Gör dig matchredo med denna otroliga kontrollracket från Bullpadel.

Bullpadel Hack 03 Control 2022 – När endast det bästa är bra nog!

Med racketens runda form och låga balans är denna padelracket perfekt för dig som vill ha extra kontroll i ditt spel. Racketen är en optimerad utgåva av dess mycket populära föregångare från 2021 som tog padelbanorna med storm. Denna nya utgåva har en ny snygg design och ytan har blivit slätare.

Bullpadel har verkligen lagt energi på utvecklingen av denna padelracket och därför får du en mängd av de bästa padelteknikerna på marknaden i denna modell.

 Air React Channel: Gör racketen lättare samt mer aerodynamisk så att den skär genom luften i de mest pressade slagen. Trots den lägre vikten får du ytterligare stabilitet och robusthet i racketen.

Multi EVA: en kombination av kvalitetsskum som bl.a. ger den optimala känslan.

Bullpadel Metalshield: För att skydda denna snygga Bullpadel racket får du extra bra skydd med en inbyggd metalshield.

Vibradrive: Minskar vibrationerna som går upp genom racketen samt minskar risken för padelskador samt ger bättre stabilitet.

Denna modell är en del av Bullpadel’ Pro Line, så du kan vara säker på att du får absolut toppkvalitet från padelgiganten.

Design som talar för sig själv – Köp med snabb leverans här

Racketen är designad i en riktigt snygg design som ger både en modern och minimalistisk look, som passar alla spelare. Utöver den snygga blå och svarta designen får du även autografen från den absoluta toppspelaren på World Padel Tour ”Paquito” Navarro.

Levereras med originalfodralet från Bullpadel!
Färg: Svart med blått

Läs mer om Bullpadel Hack 03 Control 2022

Bullpadel Hack 03 Control 2022

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack 03 Control 2022 även hos:






Rulla till toppen