Head Gravity Elite

Head Gravity Elite

Kontrollpadelracket för medelgoda och avancerade spelare som vill styra sitt eget spel
Padelracket med jämn balans – För medelgoda och avancerade spelare
Detta racket har en rund huvudform som ger en större sweet spot. Den stora sweet spoten underlättar att träffa bollen rent, vilket ger en utmärkt kontroll och bollkänsla.
Racketen är jämnt balanserad, vilket innebär att balansen är jämnt fördelad så att den inte blir för tung, samtidigt som du kan dra nytta av viktfördelningen.
Den har en standardvikt på 365 g, vilket innebär att den inte blir för tung eller för lätt. På detta sätt kan du få både kraft och kontroll från vikten.
Ytan är tillverkad av glasfiber, ett material som är mer elastiskt. Glasfibern ger en bra bollkänsla så att du får den kontroll du önskar.
Racketen har en mönstrad yta som ger mer grepp i bollen och bättre precision, så att du lättare kan styra bollen i den önskade riktningen. Dessutom får du också lite spin i dina slag.
Tailored Frame-teknologi i ramen är konstruerad för att uppnå bästa möjliga prestanda för varje slag.
Smart bridge ger dig både kontroll och precision men även kraft och komfort.
Power Foam är skummet som används i racketens kärna. Detta skum ger en överraskande kraft i dina slag.
Auxetic-teknologi, placerad längst ner i racketens huvud, ger en riktigt bra känsla för bollen. Dessutom drar den den stora kraften som uppstår när bollen träffar, mot mitten. Det ger en bättre känsla, kontroll och respons.
En ramskydd är inkluderat för att förlänga racketens hållbarhet.
Padelracket med glasfiberöverdrag för den önskade bollkänslan och precisionen
Det är alltså ett racket för den något erfarna och avancerade spelaren som önskar bättre precision, bollkänsla och ett lättmanövrerat racket.

Läs mer om Head Gravity Elite

Head Gravity Elite

Padel racket

Hitta Head Gravity Elite även hos:






Rulla till toppen