Nox Titanium Carbon 18K Luxury

Nox Titanium Carbon 18K Luxury

Padeltennisbat från Nox med deras nyaste tekniker och material i ett racket som levererar extraordinär stabilitet i dina slag.

Nox Titanium Carbon 18K Luxury – Ett lätt padelracket med stabilitet i dina slag.

Racket kommer i övervägande svart färg men har också blå och silvergrå detaljer. Det ger ett stilrent och riktigt snyggt padelracket. Med material som EVA rubber och 18K carbon får du ett racket med topptekniker. Det fnns också AVS som är bekvämt att spela med om du träffar bollen snett.

Carbon Frame: Ramen i racket utgörs av 100% kol. Detta gör att vikten på racket kan hållas ned och är samtidigt idealt då det är ett mycket hållbart material som också ger styvhet i racket. Med den tjocka ramen i kanten minskas också skillnaden i hårdhet mellan ramen och racket, vilket förlänger fibrernas hållbarhet.

Rubber Core: Detta Titaniumracket består av high density HR3 rubber i dess kärna. Denna kärna har snabb återhämtning och återgår därför snabbt till sitt naturliga tillstånd efter ett slag så att din slagkraft alltid är optimal.

18K Fiber: Med en 18K fiberbeläggning på racket uppnår du maximal styvhet och styrka i ditt racket samtidigt som racket är lätt.

Anti Vibration System (AVS): Som kort nämnt tidigare har detta racket det bekväma AVS som garaterar att kraftiga vibrationer minimeras för dig och dina händer samt armar vid sneda slag.

High Power Carbon Tech: Detta är en av de mer hållbara racketarna som bibehåller den snabba återhämtningen en längre tid.

Nox Titanium Carbon 18K Luxury – Hög kontroll och maximal power med detta lätta och stabila racket – Köp det billigt idag!

Utöver racket får du både ett genomskinligt ramskydd som skyddar mot repor och slag i kampens hetta. Du får också en påse att förvara och transportera ditt racket i – Praktiskt när du är på språng.

Färg: Svart med blå och silvergrå detaljer.

Läs mer om Nox Titanium Carbon 18K Luxury

Nox Titanium Carbon 18K Luxury

Padel racket

Hitta Nox Titanium Carbon 18K Luxury även hos:






Rulla till toppen