Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022

Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022

Med NOX AT10 Genius 18K 2022 får du en förbättrad utgåva av dess populära föregångare.

Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022 – Hög Nox kvalitet ner i minsta detalj!

Med denna Nox padelracket får du en racket där Nox har tagit den redan grymma förgångaren och justerat den på ett par områden. Det gör att du får en padelracket som kan tillfredställe även den mest kräsna spelaren. Racketen har bl.a. fått en grövre yta än föregångaren, vilket ger dig den extra avgörande känslan. Vidare är denna utgåva även tillverkad med en 18K ram som ger dig en mer styv padelracket och även mer kontroll.

En kombination av dess droppform, 18K kol och en låg balans ger dig en racket som på inget sätt kompromissar med kontroll eller kraft. Nox har även använt en mängd padel topp-tekniker i denna racket.

Dynamic Composit Structure: Smart användning av kol innebär att den sträcker sig upp till 4 cm in i racketen för att minska risken för skurna fibrer när ramen träffas långt ut.

Carbon Frame: Ram av högkvalitetskol som bl.a. ger en mer hållbar padelracket.

Anti Vibration System: Minskar vibrationerna genom racketen för att ge en känsla av mer kontroll samt minska risken för padelskador.

18K Carbon: Racketens yta är tillverkad med 18K Carbon, vilket är en extra hållbar premium kol.

Snygg design och coola detaljer – Köp Nox AT 10 billigt här

Utöver att vara tillverkad i en snygg röd färg, har racketen även en mängd coola detaljer. T.ex. gör SmartStrap remmen att den enkelt kan bytas ut så att du får ett coolt Nox fodral med till racketen.

Sammantaget en härlig racket för den erfarna spelaren som vill ha en kvallitets padelracket som ger både kontroll och känsla utan att kompromissa med kraft.

Racketen levereras med fodral!
Färg: Röd och svart
Obs. Den röda färgen är lite mildare i verkligheten.

Läs mer om Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022

Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022

Padel racket

Hitta Nox AT10 Genius 18K By Agustin Tapia 2022 även hos:






Rulla till toppen