Adidas Adipower Multiweight 3.3

Adidas Adipower Multiweight 3.3

Det explosiva Adipower Multiweight är tillbaka i en 3.3-version som en del av Adidas 2024-kollektionen. Det är den perfekta padelrack för den mycket erfarna padelspelaren som inte kompromissar med kraften!
Ultimat kraft – Adidas Adipower Multiweight 3.3
Vill du dominera padelbanan? Då är Adidas Adipower Multiweight 3.3 den perfekta partnern. Det här padelrack har en kombination av en ’oversized’ diamant, hög balanspunkt, vikt mellan 355-365 gram, styv yta och hård kärna. Dessutom är det fullt av högkvalitativa material och coola teknologier!
Carbon Aluminized 18K är det aluminiserade 18K kol som används på ytan. Detta har resulterat i en styv yta med massor av kraft.
Spin Blade Decal är det unika ytmönstret som säkerställer en utmärkt spinpotential och bollkänsla.
Smart Holes Curve är designteknologin bakom hålmönstret. Detta unika hålmönster säkerställer en utmärkt sweetspot högst upp och en härlig ’touch’.
High Memory är EVA-kärnan med hög densitet, vilket ger en överlägsen kraftöverföring och blixtsnabb återställning.
Dual eXoskeleton är tekniken där en dubbelhöjd kolfiberbåge inkorporeras i ramkonstruktionen. Detta förstärker ramen för förbättrad kraftöverföring.
Power Embossed Ridge är kolfiberförstärkningen längs ramen som främjar ramens styrka och stabilitet för en mer explosiv slag.
Structural Reinforcement är den strukturella förstärkningen i ramkonstruktionen som ytterligare främjar ramens styrka.
Weight & Balance System är det innovativa viktsystemet som gör det möjligt att justera vikten och balansen. Detta system är placerat högst upp på ramen och på sidan. Med de medföljande skruvarna (totalt 9 g) kan du skräddarsy racketen efter dina preferenser.
Dominate padelbanan – köp detta padelrack idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Adidas Adipower Multiweight 3.3

Adidas Adipower Multiweight 3.3

Padel racket

Hitta Adidas Adipower Multiweight 3.3 även hos:






Rulla till toppen