Drop Shot Heritage 2.0

Drop Shot Heritage 2.0

Här får du en diamantformad padelracket som ger dig mycket kraft. Racketen är perfekt för den offensiva spelaren såväl som för dig som besväras av en tennisarmbåge.

Drop Shot Heritage 2.0 padelracket med extra kraft

Denna racket är diamantformad, vilket innebär att sweetspottet och balansen finns långt upp. Dettta gör racketen lite mer avancerad att spela med. Det ger dig mycket extra kraft i dina slag. Racketen väljs ofta av de mer erfarna och skickliga spelarna som tycker om att attackera vid nätet och smasha.

Ett antal tekniker har använts för att ge den bästa upplevelsen.

24K Rectangle Carbon är en teknik som har använts. Det innebär att 24K Carbon har använts på ytan. Med denna teknik blir racketen styvare och stabilare och ökar hållbarheten.

Cork Rebound Layer har också använts i detta rack. Med denna teknik placeras ett lager kork mellan 24K Carbon och kärnan. Detta korklager förbättrar kraftigt stötdämpningen i racketen och även vibrationseffekten. Därför är denna racket också utmärkt om du kämpar med eller har kämpat med tennisarmbåge.

Med teknikerna TeXtren och 3D Face får du maximal effekt i racketen.

Kärnan i racketen är tillverkad med EVA Pro. Det är skummet som används. Skummet absorberar stötar och minskar vibrationerna i slagen.

Twin Tubular System är tekniken där två kolrör placeras i ramen på racketen. Med dessa tekniker får du en racket med mer stabilitet, styvhet och hållbarhet.

Silicone Grip Channel betyder att silikon placeras i racketens grepp för att främja den vibrationsdämpande effekten.

Läcker kvalitativ padelracket med extra kraft och mycket stötdämpning!

Sammantaget är detta ett fantastiskt läckert racket för den offensiva spelaren som vill ha mycket kraft och stötdämpning!

OBS: Denna padeltennis racket levereras med fodral !

Läs mer om Drop Shot Heritage 2.0

Drop Shot Heritage 2.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Heritage 2.0 även hos:






Rulla till toppen