Babolat Technical Viper APT

Babolat Technical Viper APT

Power padelracket för de erfarna spelarna samt tävlingsspelarna. Babolat har gjort ett samarbete med APT, vilket är en padel tour, och tillverkat denna Limited Edition racket.

Kraftfull padelracket med hög balans från Babolat

Denna racket har hög balans och ett diamantformat blad, som genererar mycket fart och kraft till spelet. Dessutom får du ut mycket kraft från kolytan samt den EVA som har använts i kärnan.

Racketen har en standardvikt på 365 g.

Den höga balansen betyder att vikten ligger uppe i bladet och därför känns den tyngre där uppe – vilket ger mycket fart. Det diamantformade bladet ger också kraft, samtidigt som det blir svårare att träffa bollen rent, på grund av sweetspottets placering.

Racketen har tekniken 3D Spin+ som ger en mönstrad yta som ger mer spin, känsla och kontroll i dina slag. På så vis får du inte en 100% power racket utan även lite kontroll.

Ytan på racketen är tillverkad med 12K Carbon. Det är ett slitstarkt och hållbart material som erbjuder bra spelegenskaper. Dessutom får du mycket kraft. Racketen har även en Carbon ram.

I kärnan har X-EVA använts. Det är en konstruktion med tre olika lager EVA, vilket ökar farten. De två yttersta lagren är styvare och därmed ger de mer kraft. De inre lagren är lite mjukare och därmed ger de bättre komfort och flexibilitet.

Hips Holes Pattern System är ett hålmönster. Fördelningen av hål optimerar kraftöverföringen samt ökar precisionen.

Babolat padelracket med mönstrad yta – 100% Carbon

Sammanfattningsvis får du en fantastisk racket för den erfarna spelaren som vill ha mycket fart i sitt spel. Samtidigt kan du få lite precision med den mönstrade ytan.

Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Technical Viper APT

Babolat Technical Viper APT

Padel racket

Hitta Babolat Technical Viper APT även hos:






Rulla till toppen