Drop Shot Taipan

Drop Shot Taipan

Drop Shot kommer hit med en padelracket med tårformat huvud. Du får en racket med en bra kombination av kontroll och kraft.

Droppformad padelracket som ger god kontroll och effekt

Denna padelracket är bra för dig som vill ha en racket med både kontroll och makt. Batens balans / vikt ligger i mitten av racket , och sweet spot är något över mitten.

Vissa olika tekniker har använts för att ge dig den bästa spelupplevelsen.

Twin Tubular System är den enda teknik som har använts. Detta innebär att två kolrör sätts in i ramen för att ge stabilitet, styvhet och hållbarhet.

racket har använt Carbon 3000 och EVA Pro. En kombination av de två teknikerna ger super bra kontroll utan att tappa slagens elasticitet och kraft.

3K Carbon har använts i ytan. Mellan racket kärna och kolet har Cork Rebound Layer -tekniken använts, vilket är ett lager kork som avsevärt minskar vibrationer.

Silicone Grip Channel innebär att silikon placeras i grepplindan på racket att främja den vibrationsdämpande effekten.

3D Face betyder att det finns ett mönster på ytan, vilket ger racket en snurrpotential och förbättrar bollkänslan.

Smart Hole System är tekniken för det specialdesignade hålmönstret, som expanderar sweet spot och gör det mer manövrerbart. Så en bra kombination av kraft och kontroll.

PA Protector är tekniken bakom det extra skyddsskiktet som ligger högst upp på ramen. Detta lager skyddar lite extra från stötar och repor.

Så du får en racket som är en blandning av den runda och diamantformade racket . En bra blandning av kraft och kontroll.

Superb padelracket för utövaren eller erfarna spelare – Köp den idag!

Superfin racket för dig som vill ha lite av allt. Både stötdämpning, vibrationsdämpning, kontroll och kraft!

OBS: Denna padeltennis racket levereras med en fodral !

Läs mer om Drop Shot Taipan

Drop Shot Taipan

Padel racket

Hitta Drop Shot Taipan även hos:






Rulla till toppen