Head Delta Motion

Head Delta Motion

Head presenterar här deras ytterst populära Delta Motion-serie, som är kännetecknad vid en diamantformad padelracket för allround padelspelaren!

Head Delta Motion – Padelracket i ytterst hög kvalitet – Få en hög output på padelbanan

En av favoriterna bland många padelspelare – och en padelracket som kan generera mycket fart och som samtidigt är mångsidig och kontrollerbar.

Head Delta Motion 2022 är en särskilt välkänd padelracket som syns på många padelbanor runt omkring – och inte utan anledning.

Denna padelracket kommer i en lätt och snygg design som gör racketen lätta att spela med. Dessutom kan racketen användas av både herr -och damspelare, den är alltså unisex. Vikten ligger på ynka 360, vilket gör den bekväm att spela med för båda könen.

Head Delta Motion har dessutom en grå och orange färg på ena sidan medan den andra sidan har en mer blå färg – Ännu en design av populära Head!

Kvaliteten på racketen ska också nämnas – Med Head kan du nämligen vara säker på att du får högsta kvalitet. Det innebär att du får en stark yta och ram i kol.

Nämnvärda tekniker i padelracketen:

Power Foam: Ett skum och en kärna som ger dig mer kraft i dina slag.

Head Padelracket Delta Motion – Ökad precision, känsla och naturligtvis mer kraft!

Vill du ha en padelracket från populära Head i hög kvalitet och en padelracket som vänder sig till den lätt erfarna / erfarena padelspelaren, är det perfekta valet.

OBS: Denna padelracket levereras utan fodral!

Läs mer om Head Delta Motion

Head Delta Motion

Padel racket

Hitta Head Delta Motion även hos:






Rulla till toppen