RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

Denna padelracket är utvecklad i samarbete med den svenska toppstjärnan Simon Vasquez.

Hög kvalitet och snygg design – RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

Denna padelracket är resultatet av ett samarbete mellan RS och den svenska stjärnspelaren Simon Vasquez. Han skrev på med RS i 2022 och detta är hans första signatur racket. Det är en utmärkt racket som vänder sig till den mer erfarna padelspelaren.

Den har ett hybridformat blad, en vikt på 365-375 gram och en hög balans. Denna kombination ger mycket fart och kraft utan att kompromissa med kontroll i det lugna och defensiva spelet. Greppet är 1 cm längre, vilket garanterar de bästa förutsättningarna för ett två-handdslag. Utöver detta är den fylld med de bästa materialen och teknikerna:

Double Carbon Frame är tekniken där ramkonstruktionen byggs upp av slitstarka kol-rör. Denna ramkonstruktion resulterar i en stark ram som ger en utmärkt bollkänsla.

12K Carbon är det material som har använts till racketens yta. Detta har resulterat i en extremt slitstark och styv yta med kraftöverföring i slagen.

Dynamic Hex är tekniken bakom hybridformen. Denna hybridform kombinerar diamantform med droppform, vilket resulterar i bra kraft och manövrerbarhet som inte kompromissas med i det långsamma spelet.

Axis Force Tech är den innovativa stabilisatorn som finns i ’bron’. Denna stabilisator förbättrar racketens stabilitet och vibrationsdämpningen i dina slag.

Adaptive EVA Core är det snabbtorkande material som finns i kärnan. Detta material förbättrar spelkomforten, kraftöverföringen och utvidgar sweetspottet markant.

Power Holes är tekniken bakom det innovativa hålmönstret. Detta hålmönsteer utvidgar sweetspottet ytterligare samt främjar kraftöverföringen vid slag.

Sist men inte minst har racketen en mönstrad yta, vilket resulterar i bättre spinpotential och bra förutsättningar för en bra ’slice’.

Bra spelegenskaper och design – köp idag!

OBS: Levereras med fodralpåse!

Läs mer om RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

Padel racket

Hitta RS Padel Pro Edition Simon Vasquez även hos:






Rulla till toppen