Bullpadel Vertex 03 CTR 22

Bullpadel Vertex 03 CTR 22

En fantastisk topp padelracket från Bullpadel med utmärkt kontroll och grov yta.

Bullpadel Vertex 03 CTR 22 – För dig som vill ha bra kontroll utan att kompromissa med kraft!

Om du letar efter en padelracket som ger dig bra kontroll utan att kompromissa med kraft, då är denna Bullpadel racket perfekt för dig. Racketen är tillverkad i mycket hög kvalitet och passar dig som vill ha en padelracket av högsta kvalitet.

Bullpadel har designat denna racket med rund form och grov yta, så att du får den perfekta känslan, bra spin och kontroll oavsett om du befinner dig i offensiven eller defensiven. Dessutom har Bullpadel använt topp-tekniken Air React Channel som ger en lättare och mer aerodynamisk padelracket, utan att tappa dess robusthet och styrka. Bullpadel har dessutom fyllt denna racket med en mängd andra avancerade tekiker.

Xtend Carbon 12K: Kol av hög kvalitet som bl.a. ökar racketens motståndskraft och hållbarhet.

Vibradrive system: Reducerar vibrationer vilket kan betyda färre padelskador samt ger dig en bättre känsla av kontroll även under med mest kraftfulla slag frekvenserna.

Bullpadel Hesacore grip: Ergonomiskt padelgrepp som minskar vibrationer och kan ge en naturligare och lättare bollkänsla.

Bullpadel Vertex – Bland de bästa padelracketarna

Bullpadel har fokuserat på varenda detalj i denna padelracket och det blir tydligt när du är ute på padelbanan. Dessutom är både kvaliteten och teknikerna på topp. Du får därför en modern look med många coola detaljer. Nu kan du alltså spela hem segern med stil. Bladet är utrustat med en Bullpadel Metal Shield, vilket är ett kvalitetsskydd som ger dig möjligheten att regulera element såsom racketens vikt för att de ska passa just dina behov.

Sammantaget en riktigt bra padelracket för den erfarna kontrollspelaren. Köp denna uppdaterade och kontrollrika Vertex racket innan din motståndare!

Levereras med Thermofodral!
Färg: Svart med orange och grön

Läs mer om Bullpadel Vertex 03 CTR 22

Bullpadel Vertex 03 CTR 22

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 03 CTR 22 även hos:






Rulla till toppen