Nox ML10 Luxury Bahia 2022

Nox ML10 Luxury Bahia 2022

Allround padelracket som är utvecklad i samarbete med stjärnspelaren Miguel Lamperti.

Mångsidighet, kvalitetsmaterial och i en snygg design – Nox ML10 Luxury Bahia 2022

Denna fantastiska padelracket är utvecklad i samarbete med stjärnspelaren Miguel Lamperti som en hyllning till hans födelseort Bahía Blanca. Den vänder sig till den mer erfarna och allround-hungriga padelspelaren. Detta beror på droppformen, mellanbalans och vikt på 360-375 gram. Dessutom har Nox använt kvalitetsmaterial och innovativa tekniker i denna racket:

HR3 Core är det material som finns i kärnan. Detta HR3 material är ett hög-densitets skum som har snabb återhämtning. Denna kärna förbättrar kraftöverföringen markant vid slag.

Carbon Frame är tekniken bakom ramkonstruktionen. Här används ett styvt och slitstarkt kolmaterial vilket stärker ramen betydligt.

Dynamic Composit Structure är tekniken där ett material sträcker sig från ramen och fyra centimeter in i ytan. Detta minskar ’material-övergången’ och därmed minimeras risken för att kol-fibrerna rivs. Detta stärker samtidigt ytan i de mest utsatta områdena.

Carbon 12K är det starka kol-material som har använts i ytan. Detta material stärker ytan och gör den mer slitstark.

Rough Surface är tekniken bakom hexagon yt-mönstret. Detta innovativa yt-mönster ökar spinpotentialen och bollkänslan markant.

Anti Vibration System är den vibrationsdämpande teknik som finns i racketen. Denna teknik dämpar stötar vid ’off-center’ slag betydligt.

Oversize Grip är tekniken bakom det längre greppet. Detta längre grepp gör det lättare att hantera.

SmartStrap är tekniken som gör det möjligt att byta ut remmen utan besvär. Detta är ett både säkert och hygieniskt sätt att sätta din egen prägel på racketen.

Överlägsen allround padelracket – köp den idag!

OBS: Den levereras med ett termoisolerat fodral!

Läs mer om Nox ML10 Luxury Bahia 2022

Nox ML10 Luxury Bahia 2022

Padel racket

Hitta Nox ML10 Luxury Bahia 2022 även hos:






Rulla till toppen