Drop Shot Allegra 1.0

Drop Shot Allegra 1.0

En oemotståndlig padelracket från Drop shot’s Ambition Line kollektion.

Drop shot Allegra 1.0 – Skapa dina egna resultat!

Med denna AMB ALLEGRA 1.0 får du den perfekta allround racketen så att du på alla parametrar är konkurrenskraftig. Den droppformade racketen kommer med jämn balans vilket gör att du får ett sweetspot som gör det enklare för dig att kontrollera dina slag, utan att kompromissa med kraft.

Du får en padelracket i en mörk och grön design som tillsammans med den grova ytan, ger dig de perfekta möjligheterna för att slå in en kraftfull smash eller lura din motståndare med spin.

Drop Shot har på denna 1.0 version har de bästa teknikerna som du kan utnyttja för att slå din motståndare;

Cork Rebound Layer är ett lager av kork som finns i racketen mellan 3K Carbon ytan och EVA PRO kärnan. Den ger racketen en otroligt stark och hållbar yta. Dessutom förbättras racketens stötabsorbering och vibrationsdämpning så att du slipper obehag i din arm.

Cork Cushion Grip tekniken är ett anti-vibrationssystem som arbetar tillsammans med andra tekniker såsom t.ex. Silicone Grip Channel. Det gör denna padelracket perfekt för dig med kroniska skador i din hand och arm. Tekniken består av ett lager kork i området kring greppet, vilket förhindrar stötar i din arm.

3D Face tekniken finns i racketens yt-mönster och skapar en grov känsla som ökar bollkänslan och inte minst spin-potentialen.

Smart Holes System är tekniken bakom det specialutvecklade hålmönstret som ger bättre manövrerbarhet och minskar stötvibrationerna.

Twin Tubular System är ett lager av två kolrör som finns i racketens ram. Det tillför racketen en styvare profil och gör ramen otroligt hållbar och slitstark.

En allround padelracket med en enorm stötabsorbering – Köp den idag!

Detta är alltså en kvalitets-racket som vänder sig till dig som önskar en allround racket med stötdämpande tekniker.

OBS: Racketen levereras med fodral!

Läs mer om Drop Shot Allegra 1.0

Drop Shot Allegra 1.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Allegra 1.0 även hos:






Rulla till toppen