Nox MJ10 Luxury By Alayeto Röd

Nox MJ10 Luxury By Alayeto Röd

Detta racket är framställt i samarbete med Majo S. Alayeto – En aggressiv backhandspelare. Har du liksom Majo en aggressiv spelstil med power och fokus på volleys och smashar kommer detta vara ett optimalt racket för dig.

Nox MJ10 Luxury By Alayeto – Kraftfullt racket för den aggressiva spelstilen

Racket är svart och har snygga röda, vita och silvergrå detaljer över hela racket. Racket har en mellanbalans och är formad som en diamant. Padelracket innehåller ett urval av olika Nox tekniker som tillsammans har som syfte att skapa ett racket med hög prestanda, vilket till stor del har uppnåtts.

Carbon Frame: Bland teknikerna har vi först och främst ramen som består av 100% carbon – ett starkt, hållbart och ytterst lätt material som garanterar längre hållbarhet i racket. Ramen gör också att racket blir mer stift och med den tjocka kanten man finner runt racket minimeras skillnaden i hårdhet mellan rackets ram och själva racket, vilket förlänger fibrernas hållbarhet.

Rubber Core: Kärnan i detta racket är unikt uppbyggt av en kombination av flera olika lager av EVA Balck Rubber – Detta ger racket en optimal fördelning av energidistributionen över hela ytan, vilket resulterar en bättre överförsel av power både vid low-speed och powerslag.

12K Fiber: Ytan på detta padeltennisracket består av en 12K Weave. Här blir fibrerna sammanflätade till små fyrkanter och med detta uppnås större hållbarhet i racket.

Anti Vibration System (AVS): Med AVS absorberas vibrationer från slag som inte träffar i mitten, detta skonar din hand och arm och ger en bekvämare upplevelse i kampens hetta.

Rough Surface: Den grova ytan på detta racket gör att du uppnår några effektivare slag.

Nox MJ10 Luxury By Alayeto – Racket för den aggressiva spelstilen som önskar massor av power – Köp det billigt idag!

Till detta racket följer en förvaringspåse som är praktisk att transportera racket i. Du får även ett genomskinligt ramskydd som skyddar mot repor och slag.

Färg: Svart med röda, vita och silvergrå detaljer.

Läs mer om Nox MJ10 Luxury By Alayeto Röd

Nox MJ10 Luxury By Alayeto Röd

Padel racket

Hitta Nox MJ10 Luxury By Alayeto Röd även hos:






Rulla till toppen