Varlion Bourne Summum Carbon Black

Varlion Bourne Summum Carbon Black

Spanskproducerad kvalitet och innovativa tekniker!

Spanskproducerad kvalitet, innovativa tekniker och mycket mer – Varlion Bourne Summum Carbon Black

Är du en mer erfaren padelspelare som önskar en allround padelracket med lite extra kraft? Då behöver du inte leta längre! Kombinationen av droppformen och den höga balansen gör detta till en fantastisk allround padelracket som ger lite mer kraft på padelbanan.

I denna padelracket är alla detaljer genomtänkta – allt från material till tekniker. Denna racket är producerad på Varlions fabrik i Alcalá de Henares i Madrid, Spanien.

Ramkonstruktionen är uppbyggd av Bidirectional Carbon Tubular, vilket är ett starkt kolrör. Dess kärna är tillverkad av Hypersoft EVA, ett hård-densitetsskum. Detta material återhämtar sig snabbt och ger riktigt bra kraftöverföring vid slag. Kärnan består av en kombination av glasfiber och kol, vilket ger ytan en utmärkt balans mellan slitstyrka och elasticitet. Vidare är alla material impregnerade med VAR-FLEX, vilket är ett starkt epoxy-material.

I denna racket finns den banbrytande Summum tekniken. Denna teknik innebär ett längre grepp, större slå-yta, mindre ”hjärta” och ett gradvist hålmönster. Det innovativa hålmönstret har 76 l i olika diametrar. Detta kombinaton med den 1 cm större slå-ytan resulterar i ett större och mer optimerat sweetspot. Det längre greppet garanterar de bästa förutsättningarna för två-handsslag. I det mindre ”hjärtat” finns Wings Diffuser tekniken. Wings Diffuser är en aerodynamisk diffuser, som optimerar manövrerbarheten.

Hexagon Bumper är det ramskydd som är placerat längst upp på toppen av ramen. Detta ramskydd skyddar mot slag och skråmor. Hexatex är tekniken bakom den mönstrade ytan. Hexatex ökar bollkänslan och spinpotentialen markant. Handlesafety är det specialutvecklade systemet som höjer komforten och säkerheten.

Få de bästa förutsättningarna på padelbanan med denna padelracket – köp idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Varlion Bourne Summum Carbon Black

Varlion Bourne Summum Carbon Black

Padel racket

Hitta Varlion Bourne Summum Carbon Black även hos:






Rulla till toppen