Starvie Titania Soft 2024

Starvie Titania Soft 2024

Den erkända Starvie Titania är tillbaka i 2024-versionen – och detta är den mjuka versionen! Det är den perfekta padelrack för den något erfarna padelspelaren som letar efter den perfekta balansen mellan kraft och kontroll!
Överlägsen balans mellan kraft och kontroll – Starvie Titania Soft 2024
Detta padelrack är perfekt för den något erfarna padelspelaren som vill ha den perfekta balansen mellan kraft och kontroll och som inte vill kompromissa med kvaliteten! Det har en kombination av en rund huvudform, en mellanliggande balanspunkt, en elastisk yta, en mjuk kärna och väger mellan 355 och 365 gram. Dessutom är det handgjort i Spanien och är konstruerat med högkvalitativa material och innovativa teknologier!

Fiberglass är det glasfibermaterial som används för ytan. Detta resulterar i en elastisk yta med en suverän ’touch’. Dessutom är ytan belagd med en nopprig ytmönster för bättre bollkänsla och spinnpotential!

Tubular Carbon är designteknologin där ramkonstruktionen är uppbyggd av en 3K Carbon-rör för en överlägsen slitstyrka.

Soft 30 EVA är det mjuka materialet som används för kärnan. Denna mjuka kärna har en suverän kombination av komfort, kontroll och ’output’.

Reinforcement Torsion System är teknologin som främjar vridstabiliteten och minskar oönskade vibrationer.

Anatomic Bridge Design är den unika brodesignen som gör botten av bryggkonstruktionen mer anatomisk för ett bättre tvåhandsgrepp.

Upplev den överlägsna prestandan på banan – köp detta Starvie padelrack!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Titania Soft 2024

Starvie Titania Soft 2024

Padel racket

Hitta Starvie Titania Soft 2024 även hos:






Rulla till toppen