Adidas Metalbone Master LTD 2022

Adidas Metalbone Master LTD 2022

Denna padelracket är av högsta klass och den är utvecklad i samarbete med stjärnspelaren Ale Galán!

Spela med bättre kvalitet än din motståndare – Adidas Metalbone Master LTD 2022

Denna paderacket vänder sig till den kvalitetsmedvetna och kräsna padelspelaren som endast vill ha det bästa av bästa. Med denna racket får du mycket kraft på banan! Detta beror på dess diamantformade blad, höga balans samt materialen och de innovativa teknikerna.

Ytan är tillverkad av Carbon Aluminized 2 T0 1, vilket är ett extremt slitstarkt och styvt kol-material. Detta material genererar extremt mycket kraft i dina slag. Vidare är ytan belagd med Spin Blade Octogonal, vilket är ett specialutvecklad ytmönster. Detta ytmönster förbättrar spin-potentialen i dina slag.

Soft Performance EVA är det skummaterial, som har använts i kärnan. Detta material har extremt snabb återhämtning, hög komfort och extrem kraft-generering, vilket garanterar kraftfulla slag.

Weight & Balance System är det innovativa viktsystemet där du kan justera racketens vikt och balanspunkt med de 6 viktskruvarna.

Octogonal Structure är den specialutvecklade ramstrukturen där det finns ett 8-kantigt kol-rör i ramen. Detta sertill att den blir slitstark, högpresterande och att du får kraftöverföring i slagen.

Smart Holes Curve är tekniken bakom hålmönstret. Detta hålmönster främjar kraftöverföringen och placerar sweetspottet hög upp i racketen.

Perfekt för dig som vill ha den optimala padelracketen – köp den innan din padelpartner!

Dessutom levereras den med fodral, ramskydd samt verktyg för att justera viktskruvarna.

Läs mer om Adidas Metalbone Master LTD 2022

Adidas Metalbone Master LTD 2022

Padel racket

Hitta Adidas Metalbone Master LTD 2022 även hos:






Rulla till toppen