Starvie Aquila Soft 2024

Starvie Aquila Soft 2024

Den överlägsna Starvie Aquila Soft är tillbaka i 2024-versionen! Perfekt för motionären och den mer erfarna padelspelaren som letar efter en allround padelracket med massor av komfort.

Cool, bra komfort och den perfekta balansen mellan kraft och kontroll – Starvie Aquila Soft 2024
Vill du inte kompromissa med kontroll, kraft, prestanda, kvalitet eller komfort? Då är det här Starvie padelracket du ska välja. Det är handgjort i Spanien och har en kombination av en droppformad huvud, vikt mellan 350-365 gram, en mjuk kärna och en hög balanspunkt. Detta resulterar i ett allround racket som är bekvämt att spela med! Dessutom är det uppbyggt av kvalitetsmaterial och med coola teknologier!

3K Carbon är materialet som används för ytan. Detta säkerställer en suverän ’touch’. Dessutom har ytan en mönstrad struktur i det centrala logotypen.

Tubular Carbon är tekniken där ramkonstruktionen byggs upp av en 3K Carbon rör. Detta resulterar i en stark och stabil ramkonstruktion.

Soft 30 EVA är det mjuka EVA som används för kärnan. Denna mjuka kärna har den perfekta kombinationen av komfort och ’bollutmatning’.

Reinforcement Torsion System är tekniken som säkerställer en suverän vridningsstabilitet och vibrationsdämpning.

Anatomic Bridge Design är den unika och anatomiskt utformade brodesignen som säkerställer en mer bekväm tvåhandsslag.

Ta banan med storm – köp detta padelracket idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Aquila Soft 2024

Starvie Aquila Soft 2024

Padel racket

Hitta Starvie Aquila Soft 2024 även hos:






Rulla till toppen