RS Padel Prime Control Edition 2.0

RS Padel Prime Control Edition 2.0

En padelracket av hög kvalitet från RS Padel som ger utmärkt kontroll och en mönstrad yta.

RS Padel Prime Control Edition 2.0 – En racket för dig som inte kan få för mycket kontroll!

Om du vill ha en padelracket som utstrålar kontroll utan att kompromissa med kraft, då är denna racket från RS Padel någonting för dig.

Denna racket från RS Padel är producerad i Spanien och man har verkligen fokuserat på producera en racket med den perfekta kombinationen av kontroll, power och spin!

Denna racket är droppformad och viktfördelningen är ’even balance’, vilket ger dig ett stort sweetspot. Dessutom är racketens yta mönstrad, vilket gör det lättare för dig att ”slice” och sätta spin på dina slag.

RS Padel har använt många av de bästa teknikerna såsom:

Carbon Tech (CT) och Carbon Tech Frame är de tekniker som är använda i utvecklingen av kolracketens ram och yta, vilket ger utmärkt hållbarhet.

Carbon Flex tekniken ger dig en mer flexibel yta och därmed mer dynamisk kraft. Detta beror på racketens yta som är en vävd blandning av kol och glasfiber. Kol ger racketen explosiv kraft samtidigt som glasfiber ger lättare kraft och tillsammans ger de en blandning av kraft och kontroll.

Eva Rubber materialet i kärnan av racketen ger ett hårt kvalitetsskum som garanterar dig kraft i slaget.

Super Spin tekniken passar dig som älskar att sätta spin på dina slag. Detta hänger ihop med racketens mönstrade yta, vilket ger dig möjligheten att utmana din motsåndare ännu mer.

En padelracket i hög kvalitet – Köp idag!

RS Padel har i denna racket verkligen fått till några grymma detaljer som inte enbart har med teknikerna att göra, utan även designen. Kvaliteten är på topp och kombinationen av de mörkare färgerna med silverfärgen ger racketen en exklusiv look.

Racketen har standardvikt och den vänder sig perfekt till den erfarna kontrollspelaren.
Unna dig en racket som passar dig, det är du värd!

OBS: Racketen levereras dessutom i en fodralpåse, i ljus ekologisk linne.
Färg: Svart med silver.

Läs mer om RS Padel Prime Control Edition 2.0

RS Padel Prime Control Edition 2.0

Padel racket

Hitta RS Padel Prime Control Edition 2.0 även hos:






Rulla till toppen