Nox ML10 Pro Cup Luxury 2022

Nox ML10 Pro Cup Luxury 2022

Med denna padelracket från topp-serien Luxury får du en rund form och en grov yta, vilket ger riktigt br akontroll. Dessutom har det använts tekniker som kräver bra teknik.

Stjärnspelaren Miguel Lamperti spelar med denna padelracket.

Nox padelracket för den erfarna spelaren och tävlingsspelaren

Racketen är tilltänkt erfarna spelare då den kräver bra teknik från spelaren, på grund av de teknik som har använts. Racketens form är rund, vilket ger bättre kontroll.

Racketens kärna är tillverkad med en HR3 Core. Denna gummi har hög densitet, vilket innebär att du kan få bättre slagkraft i dina slag. Vidare är racketen snabbt redo för nästa slag igen.

Ramen på racketen är tillverkad med Carbon. Det är ett hårdare och mer hållbart material, som därför även ger mer styvhet.

I ramen har man även använt en teknik som kallas Dynamic Composit Structure, vilket betyder att materialet från ramen finns 4 centimeter in i racketen. Det minimerar skillnaden i hårdhet mellan ramen och bladet. Det minimerar även det snitt som kan förekomma i fibrerna när kärnan sjunker.

På ytan har man använt Fiber Glass Silver. Det är ett material som är styvare och hårdare än glasfiber men inte så mycket som kol. Det gör det mer hållbart utan att bli jättehårt, och därmed får du även mer kontroll.

Rough Surface är ytan på racketen. Det innebär att det är en grov yta som tar tag i bollen och därmed får du en bra bollkänsla och kontroll. På så vis kan du slå bollen precis dit du vill.

SmartStrap är tekniken bakom remmen som du kan ha runt din handled. Här kan du nämligen byta ut den och därmed förbättra hygienen.

Anti Vibration System ger stötabsorbering, när bollen träffar racketen. Det minimerar risken för skador och smärta genom handleden och armbågen.

Padelracket med stötabsorbering, grov yta och bollkänsla – Köp den redan idag!

Det är alltså en fantastisk racket med god möjligheter att genomföra ett bra spel. Det erbjuder några olika tekniker som ger en fantastisk topp-racket.

Det medföljer ett termofodral!

Läs mer om Nox ML10 Pro Cup Luxury 2022

Nox ML10 Pro Cup Luxury 2022

Padel racket

Hitta Nox ML10 Pro Cup Luxury 2022 även hos:






Rulla till toppen