Nox ML10 Shotgun Luxury 2022

Nox ML10 Shotgun Luxury 2022

Den perfekta padelracketen från Nox, för dig som vill pressa din motståndare och slå smashar.

Nox ML10 Luxury Shotgun 2022 – En racket i utmärkt kvalitet för den offensiva och attackerande spelaren

Nox har uppdaterat sin populära Luxury Shotgun racket så att du får ännu fler fördelar med denna 2022 version. Som något nytt innehåller denna version det smarta Smartstrap systemet som gör det enkelt för dig att byta ut säkerhetsremmen.

Detta ökar hygienen och säkerheten på din racket. Dessutom kan du med detta system byta ut remmen utan att bli av med garantin.

Trots en uppdaterad version har Nox behållt den snygga designen som ger racketen en exklusiv look.

Balansen i racketen är mellan och racketen är fylld med egenskaper som gör att den vänder sig mest till erfarna spelare och tävlingsspelare.

Nox racketen är som vanligt fylld av de bästa teknikerna:

100% Carbon ram som ger racketen mer styvhet och som därmed ökar hållbarheten. Fibrernas hållbarhet har stor betydelse och har racketen en stor rund kant med uppgiften att minimera skillnaden i hårdhet mellan kanten och racketen och därmed fibrernas hållbarhet.

Kärnan i racketen är en uppdaterad version av materialet Rubber Core som är ännu hårdare än den kända Hr3 high density EVA kärnan. Racketens material återgår alltså ännu snabbare efter ett slag och är därmed snabbt redo för ett nytt slag.

Racketens framsida och baksida är tillverkad 12K Carbon som tillför styvhet och kraft utan att höja racketens vikt.

Anti Vibration System (AVS) är systemet som hjälper dig när du träffar bollen. När det sker uppstår vibrationer från racketen som kan påfresta hand och arm när du spelar. Men med detta system minskar du dessa vibrationer.

Rough Surface: När du känner på racketens yta känns det mönstrat. Fördelen med detta mönster är att du får mer effektivitet i dina slag.

Avgör matchen idag med den härliga Nox ML10 Luxury Shotgun 2022 versionen!

OBS: Med racketen följer ett tillhörande fodral!
Färg: Svart med detaljer i silver och röd.

Läs mer om Nox ML10 Shotgun Luxury 2022

Nox ML10 Shotgun Luxury 2022

Padel racket

Hitta Nox ML10 Shotgun Luxury 2022 även hos:






Rulla till toppen