Drop Shot Canyon Soft

Drop Shot Canyon Soft

Överlägsen padelracket, utvecklad i samarbete med stjärnspelaren Pablo Lima. Perfekt för den erfarna padelspelaren som älskar att röra sig runt på hela planen!
Perfekt för den kräsna padelspelaren – Drop Shot Canyon Soft
Denna padelracket är en del av samarbetet mellan Drop Shot och Pablo Lima. Den är perfekt för den erfarna spelaren med en mångsidig spelstil. Den har en droppformad huvud, mellanhög balans och en vikt på 360-380 gram. Tillverkad av de bästa materialen och med de coolaste teknologierna!
Twin Tubular System är teknologin där ramkonstruktionen byggs upp av två kolfiberrör. Dessa kolfiberrör är impregnerade med harts, vilket resulterar i en hållbar och slitstark ram.
24K Rectangle Carbon är det 24K-kolfiber som används för racketens yta. Dessutom är detta material behandlat med TeXtreme-teknologin, vilket främjar materialets styvhet och slitstyrka.
DS Pro Layer är det innovativa lagret av polyarylatfibrer som placeras under ytan. Detta material har god elasticitet och vibrationsdämpning. Dessutom är CURV 360-teknologin inkorporerad i ytan. Detta är en termoplastisk yta som ger bästa slitstyrka. 3D Face är det innovativa ytmönstret som genererar mycket bollkänsla och spinnpotential.
EVA Soft är det mjuka EVA-material som används för kärnan. Detta material har bra stötabsorbering och kraftöverföring. Dessutom är Core Shox-teknologin inkorporerad i kärnan, vilket säkerställer god stötabsorbering.
Power Beam Heart är den specialdesignade bryggan som främjar racketens kraftöverföring.
Smart Holes System är teknologin bakom det strategiskt placerade hålmönstret. Detta hålmönster utökar sweet spot markant!
Silicone Grip Channel är teknologin där silikon inkorporeras i greppet. Dessutom är den vibrationsdämpande Cork Cushion Grip-teknologin inkorporerad i greppet. Kombinationen av dessa två teknologier resulterar i suverän vibrationsdämpning.
Slutligen är en Ergo Pro Protector placerad längs toppen av ramen, vilket skyddar mot slag och skråmor.
Ta över padelbanan – köp denna padelracket idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Drop Shot Canyon Soft

Drop Shot Canyon Soft

Padel racket

Hitta Drop Shot Canyon Soft även hos:






Rulla till toppen