Starvie Kenta Soft 2024

Starvie Kenta Soft 2024

StarVie presenterar en helt ny padelracketserie för säsongen 2024, skapad för kontrollspelare!
Kontroll, komfort och mycket mer – Starvie Kenta Soft
Kenta Soft är den ultimata kontrollpadelracketen med en rund racketform. Utformad med Soft 30 EVA, som erbjuder ett mjukt skum, kombinerat med två lager 3K-kol, ger denna racket förbättrad kontroll och kraft till dina slag. Samtidigt behålls de utmärkta mekaniska egenskaperna, vilket resulterar i en lätt hantering och en mycket bekväm spelupplevelse. Rackets vikt ligger mellan 355 – 365 gram.
Jämfört med de andra modellerna i Kenta-serien ligger detta racket mellan Pro- och Speed-versionerna när det gäller kärnans hårdhet. Detta skapar en idealisk balans mellan kontroll och kraft och gör det till det rätta valet för spelare som söker mångsidighet och utmärkt prestanda i olika spelstilar.
Hex Tech introducerar en ny, grov och sexkantig texturerad yta på racket, vilket avsevärt förbättrar hållbarheten och ökar precisionen.
Geo Bridge, integrerad i racketens kärna, har en unik sexkantig design. Denna design förbättrar hanterbarheten och ökar accelerationen i dina svingar, vilket resulterar i extra slagkraft. Samtidigt minimerar den vibrationer som överförs till din hand, vilket ger en mer bekväm spelupplevelse.
Reactive Holes är utformade för att optimera ditt spel genom att tillföra både kraft och kontroll till både defensiva och offensiva slag.
Med Longer Handgrip Technology får du ett handtag som är 1,5 cm längre än standarden, vilket ger en extra bekväm grepp med två händer och förbättrad kontroll över racket.
StarVie har samarbetat med NOENE® för att utveckla det exklusiva anti-stötdämpande padelhandtaget, känt som Noene Inside. Detta innovativa handtag absorberar och skyddar imponerande 96% av den negativa energi som genereras av stötar och vibrationer, vilket ger dig en spelupplevelse utan obehag.
Slutligen, men inte minst, är detta racket handgjort i Spanien.
Uppnå mycket precision på banan – Köp detta StarVie padelracket idag!
OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Starvie Kenta Soft 2024

Starvie Kenta Soft 2024

Padel racket

Hitta Starvie Kenta Soft 2024 även hos:






Rulla till toppen