Adidas Adipower Master LTD 2022

Adidas Adipower Master LTD 2022

Denna kontroll padelracket av högst klass är utvecklad i samarbete med Martita Ortega!

Mycket kontroll, hög kvalitet och begränsad upplaga – Adidas Adipower Master LTD 2022

Är du en kräsen padelspelare som vill ha det bästa av det bästa? Spelar du kontrollerat och defensivt? Då är det just denna padelracket du letar efter! Denna padelracket är rund, har mellanbalans, är lätt och fylld med de bästa materialen och innovativa teknikerna.

Carbon Aluminized 24K är det aluminiserade 24K kol-materialet som finns på ytan. Detta material garanterar en styv och slitstark yta som genererar precision i dina slag. Vidare är ytan belagd med Spin Blade ytmönstret. Detta specialdesignade ytmönster ger ett bra ’riv’ i bollen och förbättrar spin-potentialen.

Soft Energy EVA är skummaterialet, som kärnan består av. Detta skummaterial har snabb återhämtning, hög komfort och bra kraftöverföring. Detta ser till att du får kraftfulla och precisa slag varje gång!

Dual eXoskelton, Structural Reinforcement och Power Embossed Ridge är de teknikerna som finns i ramen. Dual eXoskeleton är de ’dubbelt höga’ kolrören som finn i racketens bro. Detta garanterar extrem kraftöverföring i slagen. Structural Reinforcement är den kol-förstärkning som garanterarbra slitstyrka. Power Embossed Ridge är det kolrör som är placerat längs yttersidan av ramen, vilket förbättrar ramen styvhet. Denna teknik främjar kraftöverföringen i slagen markant.

Perfekt för dig som vill ha det bästa – köp denna padelracket idag!

Denna racket levereras med ett fodral och ramskydd som placeras på toppen av ramen.

Läs mer om Adidas Adipower Master LTD 2022

Adidas Adipower Master LTD 2022

Padel racket

Hitta Adidas Adipower Master LTD 2022 även hos:






Rulla till toppen