Nox AT10 Genius LTD 2022

Nox AT10 Genius LTD 2022

Exklusiv padelracket som är utvecklad i samarbete med stjärn-spelaren Agustín Tapia.

Exklusivitet, kvalitet och överlägsenhet – Nox AT10 Genius LTD 2022

AT.2 Genius LTD är en exklusiv utgåva av Agustín Tapias AT10 Genius padelracket – en så kallad limited edition. Denna racket vänder sig till den erfarna allround-spelaren som vill ha den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Du får en kombinaton av droppform, mellanbalans och en vikt på 360-375 gram.

Carbon Frame är den starka kol-ramen. Genom att använda kol i ramkonstruktionen stärksramen betydligt och slitstyrkan ökas.

Dynamic Composit Structure är tekniken där ett material används från ramen och 4 cm in i ytan, vilket minskar ’material-övergången’. Detta minskar risken för att kol-fibrerna rivs och det stärker ytan i de mest utsatta områdena.

HR3 Black EVA är det material som har använts i kärnan. Dette HR3 Black EVA är ett ’high-memory’ skum med snabb återhämtning. Detta främjar kraftöverföringen i både offensiva och defensiva slag.

Carbon 18K är det starka material som har använts på ytan. Detta Carbon 18K material är starkt, styvt och mer slitstarkt.

Exclusive Spin+ är den innovativa teknik som kombinerar två typer av yt-strukturer. Detta betyder att ytan har en grov SIlica Sand yta med ett 3D hexagon-mönster placerat i mitten av racketen, utformat som en Nox logo.

Anti Vibration System är den vibrationsdämpande teknik som finns i racketen. Denna teknik minskar vibrationerna vid ’off-center’ slag.

Oversize Grip är tekniken där greppet är förlängt. Detta gör det lättare att få ett bra grepp om racketen.

SmartStrap är tekniken som gör det möjligt att byta ut remmen utan besvär. Detta ger ett mer hygieniskt och säkert sätt att gör din racket lite mer personlig.

Sist men inte minst levereras racketen i en exklusiv box där det medföljer ett svettband och två remmar.

Utmärkt limited edition padelracket – köp idag!

OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Nox AT10 Genius LTD 2022

Nox AT10 Genius LTD 2022

Padel racket

Hitta Nox AT10 Genius LTD 2022 även hos:






Rulla till toppen