Nox AT10 Genius Hard 2022

Nox AT10 Genius Hard 2022

Nox kommer här med deras 2022 hard version av den populära AT10 Genius serien som är utvecklad i samarbete med självaste Agustín Tapia.

Nox AT10 Genius Hard 2022 – Mer slagkraft och en styvare kärna!

Med denna Hard 2022 modell av den välkända AT10 Genius serien är du garanterad samma grymma kvalitet men denna gång med en ny kärna som består av HR3 Black EVA vilket är ett styvare skum än föregångaren. Som vanligt när spanska Nox designar en padelracket ligger mycket fokus på detaljerna samt att ge ett snyggt och stilrent utseende.

Till skillnad från många andra märken spelar Nox’ spelare med omodifierade padelracketar, vilket betyder att du här får möjligheten att spela med exakt samma modell som Agustín Tapia.

Nox skämmer här bort både dig och Tapia med massor av användbara tekniker och kvalitetsmaterial som tillsammans garanterar dig en racket av hög kvalitet. Några exempel är:

En 12K Carbon yta består av små sammanflätade kol-mikrofiberfilament som tillför maximal styvhet och därmed får du mer kraft i dina slag.

Rough Surface ger dig tack vare den mönstrade ytan, bättre bollkänsla och samtidgt får du bättre spinpotential.

Med DCS tekniken är du garanterad en dynamisk yt- och ramstruktur. Det innebär att även när du träffar bollen utanför dess sweetspot, även kallat racketens ”off-center” garanteras du bättre slag.

En stark ram är ett stort plus och det får du med Carbon Frame tekniken, då du garanterad ett slitstarkt och hållbart material.

Du får även tekniker såsom Smartstrap, där den förstnämnda ger dig möjligheten att byta ut din handledsrem, vilket förbättrar möjligheten för bra hygien.

Tillför ditt kraftfulla spel kvalitet från Nox – Köp idag!

En perfekt power padelracket för dig som har erfarenhet av padel och som letar efter den sista kraften i ditt spel.

OBS: Levereras MED thermofordal!

Läs mer om Nox AT10 Genius Hard 2022

Nox AT10 Genius Hard 2022

Padel racket

Hitta Nox AT10 Genius Hard 2022 även hos:






Rulla till toppen