ZERV Inferno Padel Classic

ZERV Inferno Padel Classic

Superläckert paddelracket från ZERV som passar bra för flera speltyper!

Paddelracket kommer i en snygg och stilren svart design med silvriga och gula/gröna detaljer! Mitt på racket syns vår ZERV logo – Vårt eget märke som är välkänt av bra kvalitet och alltid till ett skarpt pris!

ZERV Inferno Paddel Classic är ett kanon allround paddelracket i riktigt bra kvalitet och snygg design!

Racket kan med fördel användas av både nybörjare och mer erfarna paddelspelare. Detta beror på rackets form och teknikerna däri. Det gör det lätt att hantera men bidrar också till att du kan röra dig lätt på banan!

Den runda formen på racket ger en riktigt bra balans mellan kontroll och kraft vilket gör det här till ett utmärkt paddelracket! Du får ett stort sweet spot som gör det lättare för dig att leverera massor av bra slag!

Unikt för detta paddelracket är, utöver det oerhört skarpa priset som är ett fantastiskt erbjudande, att det har en hög balans, vilket ger dig ännu mer kraft i dina slag, så att du kan smasha din motståndare ur banan!

Detta racket har en ’Glass Fiber Frame’ då ramen är producerad av glasfiber. Rackets yta är belagt med ’Pro 3K Glass Fiber’ vilket gör att rackets vikt kan hållas nere samtidigt som du får hög elasticitet i racket vilket gör det lättare att kontrollera bollen.

I paddelrackets kärna hittar du ’EVA Core Foam’, en kärna av skum i hög kvalitet. En förhållandevis lätt kärna där bollen går in lite i racket och därmed blir du också bekvämare när du spelar samtidigt som du får en bra känsla med bollen.

Inbyggd i racket är även vår Curved Holes Technology. Denna alternativa fördelning av hål, där de böjer sig lite inåt, ökar manövrerbarheten av racket och bidrar till att du kan leverera mer effektiva slag.

Ett utmärkt paddelracket som både har bra kontroll och kraft och som med den runda formen ger dig ett bra sweet spot!

Färg: Svart med silvriga och gul/gröna detaljer
Material: Glasfiber
Säkerhetsrem: På änden av racket finns en rem som du kan ha runt din handled och därmed säkra att ditt racket inte flyger ur din hand i matchens hetta.

Levereras utan fodral!

Läs mer om ZERV Inferno Padel Classic

ZERV Inferno Padel Classic

Padel racket

Hitta ZERV Inferno Padel Classic även hos:






Rulla till toppen