Bullpadel Vertex 04 24

Bullpadel Vertex 04 24

Den erkända Vertex padelracketen är tillbaka – nu i en version 04! Uppdaterad med två nya ramteknologier för ännu mer kraft! Detta gör den perfekt för den erfarna padelspelaren som älskar en kraftfull smash!
Ultimat kraft – Bullpadel Vertex 04 24
Efter många års framgång är Vertex tillbaka i en version 04 som en del av Bullpadels 2024-kollektion – nu med nya avancerade ramteknologier för extra kraft! Den har kombinationen av diamantformen, en hög balanspunkt och en vikt på 365-375 gram, vilket gör den idealisk för den aggressiva spelaren. Dessutom är den fylld med de coolaste materialen och teknologierna!
MultiEVA är kärnan med flera skikt som används för racketen. Denna kärna består av en yttre skikt av högdensitets EVA och en inre skikt av lågdensitets EVA. Detta ger kraftfulla offensiva slag och bättre bollkontroll och ’bollutgång’ i det defensiva spelet.
Xtend Carbon 12k är det vävda 12K-kol som används för ytan. Detta material är hållbart, lätt och har en utmärkt ’känsla’.
Topspin är den grova ytan som ger bra grepp på bollen för mer spinn.
Carbon Tube är teknologin bakom ramkonstruktionen. Här byggs ramkonstruktionen av en tvåvägs vävd kolrör för optimal hållbarhet.
Curaktiv är en av de två nya ramteknologierna. Denna teknologi förbättrar ramstyvhet och stabilitet avsevärt för mer explosiv kraft.
Air Power är den andra nya ramteknologin. Denna teknologi är en vidareutveckling av deras Air React Channel-teknologi – nu med mer kraft och bättre aerodynamik.
Vertex är den unika bågkonstruktionen som minskar oönskade vibrationer och vridningar i ramen.
Vibradrive är den vibrationsdämpande teknologin där gummigrepp integreras. Detta ger utmärkt spelkomfort.
CustomWeight är det unika viktsystemet som sitter i botten av handtaget. Detta gör det möjligt att anpassa vikten och balanspunkten efter dina preferenser.
Slutligen levereras det med det ergonomiska och vibrationsdämpande Hesacore-handtaget!
Behärskad padelbanan – köp detta Bullpadel padelracket idag!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Bullpadel Vertex 04 24

Bullpadel Vertex 04 24

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 04 24 även hos:






Rulla till toppen