Drop Shot Power 2.0

Drop Shot Power 2.0

Detta 2.0 Power padelracket är Drop Shot’s senaste svar på en powerracket för dig som älskar att spela offensivt.

Drop Shot Power 2.0 – En uppgradering fylld med kraft, teknik och ännu mer kvalitet!

Med denna uppgraderade versionen 2.0 från Drop Shot får du en padelracket som är fylld med härliga padelracketar i härliga kolmaterial. Den är rund och har ett stort blad som ger bl.a. ett stort sweetspot. Designen har fått en färgglad twist där detaljerna i röd, grön och vit präglar ytan, bron och racketens ram.

Tycker du om att skämma bort dig och din padelracket så är denna racket perfekt för dig. Drop Shot har nämligen en vana av att skapa kvalitativa produkter som kanhjälpa dig. Med denna racket får du bl.a.;

Silicone Grip Channel och Cork Cushion Grip är två vibrationsdämpande tekniker i och runt racketens grepplinda. Tack vare 2 mm. lager kork absorberad stötar från dina slag så att du slipper obehag och belastning i din arm. Dessa tekniker gör att racketen är perfekt för dig som dras med skador i armen.

Core Shox är en teknik i racketens yta som tack vare små silikon-element, absorberar vibrationer som uppstår vid slag.

EVA SOFT i racketens kärna finns ett mjukt skum som skapar effektiv elasticitet i racketen och en bra mekanisk ihågkommelse, så att du får mycket kontroll i dina slag.

Carbon 12K tekniken ger denna padelracket flexibilitet och motståndskraft tack vare 12.000 ytan, fina kolfilament i racketens blad. Dessutom är racketens yta tillverkad i kol, vilket garanterar en slitstark och hållbar ram.

Smart Holes Sytem är tekniken bakom hålmönstret. Med en effektiv fördelning av hålen har Drop Shot utvidgat racketens sweetspot och främjat kraftöverföringen i ditt slag.

Racketen har ramskyddet Ergo Pro Protector som är ett ramskydd på toppen av racketen som tillsammans med det slitstarka kolmaterialet skyddar din padelracket på bästa möjliga sätt mot slga och skråmor.

En vibrationsdämpande racket för dig som vill smasha hem segern – Köp den idag

Denna racket är designad perfekt för dig med erfarenhet av padel och som letar efter en racket i hög kvalitet som ger dig extra kraft.

OBS: Racketen levereras med fodral!

Läs mer om Drop Shot Power 2.0

Drop Shot Power 2.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Power 2.0 även hos:






Rulla till toppen