Osaka Pro Tour LTD Power Black/Silver

Osaka Pro Tour LTD Power Black/Silver

Osaka kommer här med deras ultimata power-racket i en mycket enkel design i klassiska svarta och grå färger – Missa inte denna power padelracket från Osaka!

Osaka Pro Tour LTD – Begränsat antal av denna kraftfulla padelracket

Pro Tour Limited edition är ett av de enda padelracketarna med den populära 3K kolbeläggningen som bl.a. ger extra bra skydd mot stötar. Det hjälper dig undvika skador och smärtor. Dessutom förbättrar materialet förhållandet mellan styrka och vikt, vilket ger dig en fantastisk känsla av överskott i armen, när du spelar. Användningen av detta material gör även att denna padelracket är en high end produkt och en av de bästa Osaka padelracketarna på marknaden.

Denna racket kommer i en begränsad mängd, vilket betyder att den är limited edition.

Racketen är karakteriserad vid att vara droppformad, vilket betyder att racketenhar förmågan att generera med kraft i slagen! Det är en riktigt bra racket för den aggressiva, offensiva spelare som vill smasha bollen ur buren. Sweetspottet ligger högt upp i racketen vilket gör att du i smashen får extrem fartöverföring till bollen.

Av alla grymma tekniker i denna racket har vi valt att nämna följande:

Du får i racketens kärna det mycket populära skummet (Osaka Snap Foam-teknik), som bl.a. ger dig en extra bra touch på bollen. Tack vare racketens grova yta (Sand Surface) samt det välkända Quantum Spin System, som verkligen kan få bollen att ändra riktning och förvirra din motståndare.

En padelracket med mycket kraft i en riktigt snygg design – Osaka Pro Tour LTD!

Vill du spela med mycket kraft och lite mer offensivt? Och är du en spelare som tycker om att se bollen snurra? Då är denna padelracket någonting för just dig. En padelracket i toppklass med grymma egenskaper och tekniker.

OBS! Levereras med en cool fodralpåse.

Läs mer om Osaka Pro Tour LTD Power Black/Silver

Osaka Pro Tour LTD Power Black/Silver

Padel racket

Hitta Osaka Pro Tour LTD Power Black/Silver även hos:






Rulla till toppen