Bullpadel Hack Junior

Bullpadel Hack Junior

Bullpadel presenterar här sin power padelracket för juniorer / barnspelare i en klassisk och stilren design! Snygg svart färg med härliga detaljer. En padelracket för ungdomsspelaren man kan lita på!

Diamantformad Kraftfull Padelracket för juniorer / barnspelare – Från populära Bullpadel

Padelracketen som varje juniorspelare kommer älska. Är du juniorspelare och önskar att kunna slå bollen långt och hårt? Bullpadel har hört dina önskemål och till verkat denna padelrackeet! Den har gjort det möjligt för dig att generera mycket kraft som garanterat kommer få din motståndare att häpna när du slår bollen över nätet.

Racketens vikt är något reducerad för att göra den bekvämare att spela med för juniorspelaren och samtidig öka komforten när du spelar. Det handlar med andra ord om en lätt padelracket som kan generera den nödvändiga kraften.

Racketens yta är tillverkad av glasfiber, som bl.a. har den fördel att racketen känns mindre styvt och det innebär att du skonar din kropp och arm från onödiga skador.

Du får med andra ord en lätt padelracket med en förhållandevis mjuk yta samt en diamantform. Tillsammans ger det dig den perfekta junior padelracketen. Den vänder sig framförallt till juniorspelaren som vill förbättra sin aggressiva spelstil.


Viktigt är även att du får ett mjukt skum i racketens kärna, vilket bl.a. garanterar dig hög fart i grundslagen. Du kommer få ökad komfort och minskade stötar som skickas upp genom armen, tack vare det mjuka EVA skummet!

2022 modellen av den populära Hack-serien för Junior-spelare – En lätt padelracket som skonar din kropp samtidigt som den genererar mycket kraft!

Är du en junior / barnspelare som vill ha en padelracket som kan generera den nödvändiga kraften utan att du får onödiga skador och ont i armen? Bullpadel har svarat med Hack Jr. 2022 modellen. Skapa kraft med denna lätta padelracket!

OBS! Denna racekt levereras med ett utmärkt Bullpadel-fodral.

Läs mer om Bullpadel Hack Junior

Bullpadel Hack Junior

Padel racket

Hitta Bullpadel Hack Junior även hos:






Rulla till toppen