Drop Shot Conqueror 10.0 Soft

Drop Shot Conqueror 10.0 Soft

En Drop Shot padelracket där detaljerna är genomtänkta!

Coola material, innovatiova tekniker och mycket mer – Drop Shot Conqueror 10.0 Soft

Denna allround padelracket är utvecklad i samarbete med WPT-stjärnan Juan Martín Díaz! Detta betyder att allt är genomtänkt – både material och tekniker. Den vänder sig till den erfarna, kräsna och mångsidiga padelspelaren. Detta beror på kombinationen av det droppformade bladet, mellan balanspunkten, teknikerna och dess material.

Twin Tubular System är den innovativa ramkonstuktionen. Här finns förstärkta kolrör i ramkonstukrionen, vilket garanterar en utmärkt ramstabilitet och slitstyrka.

Power Beam Heart är tekniken bakom den ’bjälke som finns i ’bron’. Denna Power Beam Heart teknik förbättrar ramstabiliteten betydligt.

24K Rectangle Carbon är det 24K kolmaterial som finns på ytan. Detta kvalitetsmaterial garanterar en slitstark yta och utmärkt kraftöverföring. Vidare är detta 24 carbon material behandlat med TeXtreme tekniken. Denna teknik främjar materialets styvhet och slitstyrka, vilket främjar kraftöverföringen ytterligare.

Utöver ovanstående är ytan belagd med 3D Face. 3D Face är det specialdesignade ytmönstrey som främjar bollkänsla och spinpotentialen.

EVA Soft är det mjuka gummimaterialet som finns i kärnan. Detta material är elastiskt och har snabb återhämtning. Dessutom garanterar det ett stort sweetspot och utmärkt kraftöverföring. Vidare finns Core Shox tekniken i kärnan. Denna teknik garanterar en bra stötabsorbering vid slag.

Smart Holes System är den innovativa hålmönsterdesignen. Denna hålmönsterdesign förbättrar bollkänsla och precision.

Silicone Grip Channel är tekniken med silikon i greppet. Detta förbättrar vibrationsdämpningen i grepplindan, vilket gör racketen bekvämare att spela med. Vidare finns Cork Cushion Grip tekniken som ytterligare förbättrar vibrationsdämpningen.

Sist men inte minst finns en Ergo Pro Protector längs toppen av ramen. Detta ramskydd skyddar ramen mot slag och skråmor.

Padelracket för den kräsna padelspelaren – köp den idag!

OBS: Leveres med cover!

Läs mer om Drop Shot Conqueror 10.0 Soft

Drop Shot Conqueror 10.0 Soft

Padel racket

Hitta Drop Shot Conqueror 10.0 Soft även hos:






Rulla till toppen