Drop Shot X-Cellerator 1.0

Drop Shot X-Cellerator 1.0

Här kommer en utmärkt padelracket för den erfarna spelaren samt motionären som söker mer kontroll och precision.

Allround padelracket med hög balans – Extra stötabsorbering och bollkänsla

Denna racket kommer med en bra kombination av prestanda, tekniska aspekter och en snygg design – dessutom med en signatur från World Padel Tour-spelaren Lucas Campagnolo.

Racketen är droppformad vilket är känt för att ge en bra kombination av kraft och kontroll. Hög balans tillför extra kraft i dina slag.

Dessutom har den ett utmärkt sweetspot som ger mer precision och manövrerbarhet. Dessutom blir det möjligt använda racketen optimalt både i defensivt och offensivt spel.

Cork Cushion Grip är ett anti-vibrationssystem som tillsammans med de andra teknikerna gör det utmärky för spelare med kroniska skador. Det finns nämligen en korkplatta placerad i greppet som förhindrar att vibrationerna når handen.

24K Rectangle Carbon är det material som finns i racketens yta. Det är ett mycket starkt och hållbart material. Det ger bättre stabilitet för ytan, vilket ger mer motstånd och gör racketen styvare och hårdare.

TeXtreme är fin kol som är flexibel och ger extra kontroll samt kraft till ditt spel. Dessutom ger det en extremt bra bollkänsla.

3D Face är det som ger den mönstrade ytan. Denna yta tar bättre tag i bollen så att du får en bättre bollkänsla och precision.

Twin Tubular System är racketens ram. Ramen är nämligen tillverkad i kol. De två rören gör den styvare, vilket gör att du inte tappar kraft i slagen. Samtidigt ger det bättre stabilitet samt maximal hållbarhet.

EVA Tech är gummit i racketen. Detta gummi är hårdare och mer elastiskt, vilket ger bättre kontroll och precision samt bättre bollkänsla.

Smart Holes System är det taktiska sätt som hålen är placerade i racketen. Denna metod ger bättre effekt med bollen samt reducerar vibrationerna.

Drop Shot padelracket med maximal hållbarhet och en kombination av kraft och kontroll

Sammantaget är det en padelracket med utmärkt bollkänsla, maximal hållbarhet och en kombination av kraft och kontroll. Utmärkt padelracket för den erfarna spelaren som önskar en kvalitetsracket.

Levereras med fodral!

Läs mer om Drop Shot X-Cellerator 1.0

Drop Shot X-Cellerator 1.0

Padel racket

Hitta Drop Shot X-Cellerator 1.0 även hos:






Rulla till toppen