Drop Shot Conqueror 9.0

Drop Shot Conqueror 9.0

Denna padelracket har utvecklats i samarbete med World Padel Tour -stjärnan Juan Martín Díaz ! Det är också denna padelracket han själv spelar med vid tiden för att skriva!

Den perfekta balansen mellan kontroll och kraft, de bästa materialen och mycket mer – Drop Shot Conqueror 9.0

Denna paddel racket har utvecklats i samarbete med världsstjärnan Juan Martín Díaz, och det är också detta racket han spelar med under World Padel Tour!

Racket här en kampvikt på mellan 350 och 380 gram, ett tårformat huvud och en medelhög balans. Denna kombination av huvudform, balans och vikt gör detta till en suverän helröd padelracket .

Denna racket är gjord av bästa möjliga material. Ytan på fladdermusen är tillverkad av 24K Carbon , vilket gör ytan extremt hållbar och hållbar. Dessutom är ramen byggd av kol, och för kärnan har Drop Shot använt det bästa EVA -gummimaterialet.

EVA Tech är ett gummimaterial med hög densitet som har en extremt bra ’rebound’ och energiöverföring. Samtidigt förbättrar detta gummimaterial bollkänslan i vadd.

Twin Tubular System är tekniken där två kolrör används för att bygga ramen. Denna ramkonstruktion ger racket en styvare profil och gör ramen mer hållbar och hållbar. Dessutom förstärks ramen med TeXtreme .

Cork Rebound Layer är tekniken där ett lager kork placeras mellan 24K-kolytan och kärnan, vilket förbättrar stötdämpningen avsevärt och ökar den vibrationsdämpande effekten.

Silicone Grip Channel är tekniken där silikon införlivas i grepplindan , och denna silikon ökar den vibrationsdämpande effekten.

LCP Protection är det specialutvecklade ramskyddet som ligger längs ramen. Detta LCP -skydd skyddar ramen från stötar och repor.

3D Face är tekniken bakom ytmönstret, och detta ytmönster ökar snurrpotentialen och bollkänslan.

Smart Holes System är det specialutvecklade hålmönstret som expanderar godisgrytan och förbättrar manövrerbarheten.

Kvalitet allround padelracket utan dess like! – Köp den till ett bra pris idag!

OBS: Denna padeltennis racket levereras med en fodral !

Färg: Svart och grått med vita, ljusblå och röda detaljer!

Läs mer om Drop Shot Conqueror 9.0

Drop Shot Conqueror 9.0

Padel racket

Hitta Drop Shot Conqueror 9.0 även hos:






Rulla till toppen