Varlion LW Carbon TI Difusor Black

Varlion LW Carbon TI Difusor Black

Ultimativ kontroll padelracket från Varlion!

Perfekt för den kvalitetsmedvetna kontrollspelaren – Varlion LW Carbon TI Difusor Black

Er du en kvalitetsmedveten kontrol-padelspelare, som inte vill kompromissa med något? Då er det denna Varlion LW Carbon TI Difusor Black padelracket du skal välja. Den är utvecklad och producerad på Varlions fabrik i Alcalá de Henares, Spanien och är späckad med kvalitetsmaterial och bra tekniker. Detta i kombinationen med den runda träffytan, låg balans och en vikt på mellan 350 och 375 gram säkrar bästa möjliga kontroll på padelbanan.

Bi-directional Carbon Tubular är tekniken bakom ramkonstruktionen. Ramen är uppbyggd av starka kolfiberrör, vilket säkrar en överlägsen hållbarhet och ramstabilitet. Dessutom säkrar den innovativa Hexagon Frame ramdesignen en suverän slitstarkhet.

Hypersoft EVA är det medelmjuka EVA-materiale, som används till kärnan. Detta materialet är mycket eftergivande, ger en snabb studs och säkrar en suverän spelkomfort. Denna kärna är täckt med en yta av kolfiber och glasfiber. Dessutom är ytan belagd med VAR-FLEX, som är ett epoxyresin som säkerställer en bra elasticitet.

Hexatex er tekniken bakom ytmönstret. Det är 3D-printet på racketen, vilket förbättrar bollkänslan och spin-potetntialen markant.

Wings Difusor är den innovativa ’difuser’, som är placerad mellan racketens träffyta och handtaget. Denne teknik förbättrar racketens aerodynamik med upp till 27% jämfört med en vanlig racket. Det ger god manövrerbarhet och mer fart i dina slag.

Adapted & Gradual Holes är det innovativa hålmönster, som använder två olika storlekar på hålen. Detta resulterar i en suverän sweetspot, en bättre stödabsorbering och i en mer jämn prestanda, när du träffar utanför sweetspot.

Hexagon Bumper är de slitstarka ramskydd, som är placerat i toppen av ramen. Detta skyddar mot repor och andra skador vid kontakt med väggen, golvet och nätet.

Sist men inte minst, så är den behagliga Handlesafety Technology som ger en suverän spelkomfort. Denna rem har två utgångshål. vilket gör den bekvämare i förhållande till en vanlig rem.

Ta kontrollen på padelbanan – köp denna kontroll padelracket i dag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Varlion LW Carbon TI Difusor Black

Varlion LW Carbon TI Difusor Black

Padel racket

Hitta Varlion LW Carbon TI Difusor Black även hos:






Rulla till toppen