Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold

Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold

Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold – det perfekta kontrollracket för den erfarna spelaren och turneringsspelaren. Denna racketen kommer i en begränsad upplaga, så var snabb!

Suveränt padelracket för kontrollspelaren

Gång på gång visar Osaka att de är bland de absolut bästa padelmärkena. Den här gången bevisar de det med den här Osaka Pro Tour LTD Kontroll. Ett padelracket som både kommer med en riktigt snygg design, och inte minst packat med massor av avancerad teknik som bidrar till ditt spel. Racketen har en rund huvudform med en lätt huvudbalans. Sweet spot hittar du centralt på racketen. Det gör den lätt att manövrera, så att du kan slå smygande slag och överlista konkurrenterna. Osaka Pro Tour LTD Control har en vikt mellan 350-360 g och tillverkas med högkvalitativa material och innovativa tekniker:

Japanese Carbon används i rackets ram. Det är ett särskilt slitstarkt material som bidrar till rackets hållbarhet. I ramen finns också Double-Stage Frame, en teknik där ramkonstruktionen är byggd av två starka rör. Återigen en teknik som främjar rackets livslängd och stabilitet.

Osaka Snap Foam är vad rackets kärna är gjord av. Det är en teknik som förstorar rackets sweet spot, vilket gör racket lätt att spela med.

18K Textreme Carbonfinns i rackets yta. Detta högkvalitativa kol bidrar till en bra bollkänsla när du slår bollen i sweet spot som ligger centralt i racket. Samtidigt förlänger det också rackets livslängd, eftersom det är ett särskilt starkt material. I ytan finns också Sand Surface. Det är en grov yta som hjälper till med ett bra bett på bollen. Denna sandpappersliknande yta hjälper dig också med spinn i dina slag.

Möjligheten till spinn underlättas också av Osakas Quantum Spin System, som finns till och med i rackets yta. Helt enkelt – en teknik som är utformad för att öka spinnprestandan.

TPU kantskydd finns i detta racket. Det här är ramskyddet, som du hittar längs ramens ovansida för att skydda racket från stötar och repor.

Racket i hög kvalitet och suverän kontroll

Allt som allt ett toppracket från Osaka.

LIMITED EDTION!

OBS: Levereras med skydd.

Läs mer om Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold

Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold

Padel racket

Hitta Osaka Pro Tour LTD Control Black/Gold även hos:






Rulla till toppen