Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

Här kommer Bullpadel Vertex 03 med några uppdaterade tekniker samt en ny härlig design. Racketen vänder sig till den erfarna spelaren som har bra precision.

Diamantformad power padelracket – Exklusiv racket för den erfarna spelaren

Denna racket är helt klart av högsta kvalitet. Med racketens diamantformade blad och höga balans får du ett mindre sweetspot och därmed blir racketen med avancerad att spela med. Därmed krävs det att du har bra precision.

Multieva är kärnan i racketen. Den består av olika lager. Det yttersta lagret är mer kompakt och kan reagera mot snabba bollar. Det inre lagret har lägre densitet och reagerar därför på långsamma bollar. Därmed får du bättre kontroll.

Racketen har tekniken Air React Channel, vilket är en hålkanal i den nedersta delen av ramen. Här passerar luften igenoch, vilket skapar struktur samt ger en snabbare och mer kraftfull reaktion. Samtidig får du en bra kontroll till att placera bollen.

Carbontube är ramen på racketen. Det betyder att ramen är tillverkad av 100% kol. Det ligger ett slags rör i ramen, som ska stabilisera racketen ännu mer.

Ytan på racketen är tillverkad med T Carbon 12K. Det innebär att ytan är tillverkad i 100% kol. Men just denna kol är 20-30% lättare än den kol som oftast används. Det innebär att racketen blir lite mer hanterbar. Dessutom gör det den även mer slitstark och styv och därmed kan den generera mer kraft.

Vibradrive är en stötdämpning som sitter i greppet. Det ska minska stötarna som uppkommer i förbindelse med ett slag.
Hesacore er det greb som sidder på battet og er et super godt ergonomisk greb.

Racketen har en grov yta som erbjuder en riktigt bra touch på bollen och därmed bra kontroll.

Man har även använt Custom Weight tekniken. Det gör det möjligt att sätta extra vikt på racketen om du så önskar.

Allt som allt får du en racket som kräver bra precision. Dessutom är det en otroligt härlig racket som erbjuder mycket, om du är en erfaren spelare som vill ha mycket kraft och en racket som tar tag i bollen.

Bullpadel padelracket med grov yta – Ger en bra touch

Det är en racket som erbjuder utmärkt kraft. Den har en diamantform, hög balans, kolram och kolyta. Samtidigt får du kontroll och bollkänsla.

Levereras med termofodral!

Läs mer om Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

Padel racket

Hitta Bullpadel Vertex 03 2022 även hos:






Rulla till toppen