Nox AT10 Genius 12K By Agustin Tapia 2024

Nox AT10 Genius 12K By Agustin Tapia 2024

Den underbara AT10 Genius 12K av Agustin Tapia är tillbaka i en 2024-version. Detta innebär nya teknologier, nya material och en uppdaterad form, vilket gör den perfekt för den erfarna padelspelaren som vill vara välutrustad!

Överlägsen prestanda, underbara material och innovativa teknologier – Nox AT10 Genius 12K av Agustin Tapia 2024
Den erkända AT10 Genius 12K av Agustin Tapia har fått en 2024-uppdatering – vilket både syns och känns! Den är fullpackad med nya teknologier och material och har en uppdaterad form där aerodynamiken och manövrerbarheten har förbättrats avsevärt. Detta har resulterat i utmärkt bollkontroll och mycket kraft i anfallen. Den har en kombination av en droppformad huvud, en central balanspunkt och en vikt på 360-375 gram.
12K-Carbon är materialet som används på ytan. Detta har resulterat i en styv yta med en underbar ”touch”!
Rough Surface är teknologin bakom den grova ytan. Här täcks ytan med kiselsand, vilket främjar bollkänslighet och rotationspotential.
MLD Black EVA är en innovativ flerlagerskärna som består av olika densiteter av Black EVA. Detta ger bättre ”bollutmatning” vid defensiva slag och utmärkt kraft vid offensiva slag.
Carbon Frame är teknologin där ramen är tillverkad av hållbart kolmaterial för bättre hållbarhet och styvhet i ramen.
DCS (Dynamic Composite Structure) är teknologin där ”materialövergången” mellan ytan och ramen är 4 cm djupare i ytan för förbättrad hållbarhet.
EOS Flap är teknologin som förbättrar racketens aerodynamik, balans och manövrerbarhet genom att inkludera ett hål på varje sida av bryggan.
Pulse System är teknologin där elastomerband placeras på båda sidor av bryggan. Dessa band dämpar oönskade vibrationer avsevärt och förbättrar spelkomforten.
Custom Grip är det unika och patenterade greppsystemet som minskar vibrationer med upp till 29%. Detta kan anpassas för den mest optimala och ergonomiska greppet.
Smart Strap är det unika remssystemet som gör det möjligt att byta rem.
Slutligen förlängs handtaget med 1 cm med hjälp av Oversize Grip-teknologin.
Uppnå ultimat prestanda på padelbanan – köp detta Nox padelracket idag!
Expertrekommendation: Välj 12K-versionen istället för 18K-versionen om du vill ha en ”styvare” känsla!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Nox AT10 Genius 12K By Agustin Tapia 2024

Nox AT10 Genius 12K By Agustin Tapia 2024

Padel racket

Hitta Nox AT10 Genius 12K By Agustin Tapia 2024 även hos:






Rulla till toppen