Osaka Vision Pro Tech Black/Purple

Osaka Vision Pro Tech Black/Purple

Osaka presenterar här sin ytterst populära Vision Pro padelracket i färgerna svart och lila, som passar perfekt för den lite mer erfarna padelspelaren,vilket också kommer av namnet ”Tech”.

Osaka Vision Pro Tech – Perfekt blanding av fantastisk design och prestanda!

Osaka har med deras Vision Pro-serie lagt mycket fokus på designen på diverse padelracketar samt ännu mer fokus på kvalitet och tekniker i racketen för att på så sätt ligga steget före på många fronter.

I denne 2022 modell har fokuset bl.a. varit att förbättra ramkonstruktionen. Det betyder att den naturligtvis fått en kvalitetsmässig förbättring. Den har även en 20% mindre rambredd, vilket gör padelracket lätt och mångsidigt att spela med. Sen måste nämnas att racketens sweetspot, det perfekta stället att träffa bollen, har blivit större – och därför kommer du ha fler grymma vinnarslag i rockärmen!

Osaka Vision Pro Tech padelracket har dessutom några bra och gynnande egenskaper och tekniker:

Sand Surface: Racketen får på så vis en grov yta som gör det enkelt för dig att spinna bollen till perfektion.

PU Edgde Protection: Ett extra starkt skydd längs toppen av ramen på racketen, som ger en slitstark ram och skyddar mot slag.

Double-Stage Frame: Ett förbättrat ramskydd som ska öka hållbarheten på racketens ram. Du får ökad stabilitet och slitstarka material av denna teknik.

Osaka Snap® Foam: Deras populära mediumskum har en otroligt hög kvalitet när det kommer till de matchavgörande bollarna. Du få bättre precision och en bättre bollkänsla av denna teknik.

… och naturligtvis med den populära 3K Carbon (3K Twill Weave Carbon),

Vision Pro Serien – Samma fantastiska egenskaper… Bara en bättre utgåva

Padelracketen är för den erfarna padelspelaren som vill ha en slitstark padelracket med de nyaste teknikerna. Din motståndare kommer garanterat frukta dig och din nya Osaka Vision Pro Tech i svart och lila.

OBS: Levereras med en snygg fodralpåse!

Läs mer om Osaka Vision Pro Tech Black/Purple

Osaka Vision Pro Tech Black/Purple

Padel racket

Hitta Osaka Vision Pro Tech Black/Purple även hos:






Rulla till toppen