ZERV Ballistic Padel Team

ZERV Ballistic Padel Team

Snygg iskall design från ZERV. Detta förträffliga padelracket har bara skruvat upp prestandan lite jämfört med ZERV Inferno Padel Classic!

Det snygga vita padelracket är också designat med svarta detaljer medan ZERV står med röda bokstäver i ZERV logon – Vårt eget märke som är kännetecknat av bra kvalitet och alltid till ett starkt pris!

ZERV Ballistic Padel Team är ett utmärkt allround padelracket av hög kvalitet!

Padelracket passar bra till en mängd av olika spelarnivåer och kan med fördel användas av lätt erfarna till erfarna spelare. Rackets runda form säkerställer ett stort sweetspot så det blir lättare för dig att slå bra slag. Med en hög balans i padelracket är du dessutom garanterad extra kraft i dina slag!

Denna kombination av form och balans gör padelracket lätt att hantera medan du samtidigt får extra i ditt padelracket och därför är det ett utmärkt val för de flesta padelspelare!

Padelrackets runda form gör det till ett bra allround racket då du kommer uppleva en bra balans mellan kontroll och kraft! Det stora sweet spottet som formen ger dig säkerställer att du kan slå iväg flera utmärkta slag och få ut maximalt av dina slag!

Padelracket har en ’Glass Fiber Frame’ och ytan är samtidigt belagd med ’Pro 3K Glass Fiber’. Kombinationen gör att racket behåller en låg vikt samt får mer elasticitet som gör det lättare att kontrollera bollen.

Rackets kärna är uppbyggt av ’EVA Core Foam’, det välkända EVA skummet som är av bra kvalitet och garanterar att kärnan i racket också hålls förhållandevis lätt. Med ’EVA Core’ har bollen möjlighet att tränga in lite i racket. Det ger en bättre känsla med bollen och du som spelare får känna dig bekvämare. Med en kärna av EVA återhämtar sig racket också snabbare till sitt ursprungliga tillstånd och är redo att leverera ännu ett optimalt slag.

På padelracket kommer du också kunna se att hålen buktar inåt mot mitten. Detta är vår ’Curved Holes Technology’, som ökar manövrerbarheten av racket och bidrar till att du kan leverera effektivare slag.

I botten av padelracket finns också en rem som du kan ha runt handleden och därmed säkerställa att racket inte flyger ur din hand i matchens hetta!

Ett utsökt allround padelracket med bra kontroll, kraft och manövrerbarhet!

Färg: Vit med svarta och röda detaljer!
Material: Glasfiber
Snöre: I änden av racket finns ett band som du kan ha runt handleden och därmed säkra att racket inte flyger ur din hand i matchens hetta.
Levereras utan fodral!

Läs mer om ZERV Ballistic Padel Team

ZERV Ballistic Padel Team

Padel racket

Hitta ZERV Ballistic Padel Team även hos:






Rulla till toppen