ZERV Hunter Classic Woman

ZERV Hunter Classic Woman

Här kommer en allround padelracket som vänder sig till många spelare. Racketen är tillverkad i 100% kol och den har därför bra hållbarhet och stabilitet samt bra spelegenskaper. Droppformen ger dig en kombination av kraft och kontroll. Dessutom har den en grov yta, vilket gör att den tar tag lite bättre i bollen och erbjuder därmed bra kontroll.

ZERV allround droppformad dam padelracket – Grov yta och 100% kol

Denna racket är ett riktigt bra alternativ för kvinnan som vill ha lite av allt. Det är nämligen en droppformad racket med jämn balans, vilket innebär att du får både kontroll och kraft. Racketen har en grov yta, vilket gör att du får ett bättre tag om bollen.

Racketen är även lätta att manövrera gernom luften, på grund av dess låga vikt på 350-360 gram.

EVA Core Foam är det skum som har använts i racketens kärna. Det är ett skum som alltid är redo för nästa slag. Dessutom ger skummer bra kontroll.

Carbon Fiber Frame är den teknik som har använts i racketens ram. Det är ett kol-material som ger bra stabilitet, hållbarhet samt bra spelegenskaper. Dessutom får du förbättrad energiöverföring.

Super Carbon Fiber är den kol som har använts på ytan av racketen. Denna kol gör ytan något styvare samt mer hållbar. Det innebär att den även erbjuder extra kraft på grund av styvheten, samtidigt som du får en bra bollkänsla och bra spelegenskaper.

Rough Surface Control är tekniken bakom den grova ytan. Denna yta ger nämligen bättre känsla med bollen då du får bättre tag i den och därmed mer precision i dina slag.

Teardrop Precision System är en teknik som stöttar resten av teknikerna för att göra racketen allround och därmed ge en bra kombination av kraft och kontroll.

Comfort Strap är den ergonomiska handledsrem som gör att du inte tappar racketen när du spelar. Detta är inte enbart en rem som många andra racketar har. Det är en bred rem som är bekväm att ha runt handleden.

Det är alltså en racket som ger kontroll på grund av den grova ytan samt skummet. Sammtidigt ger det bra kraft på grund av dem kol som har använts både i ramen och på ytan. Racketen ger alltså en bra blandning som till stor del beror på droppformen samt balansen i racketen.

Padelracket med bra precision och bollkänsla – Bra hållbarhet

Sammantaget en racket med en bra fördelning av kraft och kontroll. Racketen har en låg vikt som gör det enkelt att föra den genom luften. Den är även tillverkad med kol, vilket gör racketen lite styvare och ger därmed lite mer kontroll. Racketen har en grov yta, vilket gör att du får bättre kontroll.

Läs mer om ZERV Hunter Classic Woman

ZERV Hunter Classic Woman

Padel racket

Hitta ZERV Hunter Classic Woman även hos:






Rulla till toppen